Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
BCN Witch Market
Foto: Instagram / @bcnwitchmarket

El mercat per a bruixes, mags i criatures fantàstiques torna a Barcelona (només dos dies)

El BCN Witch Market se celebrarà dins un edifici històric de la ciutat i la temàtica anirà al voltant d''el bosc prohibit'

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Torna a Barcelona la festa per als fanàtics de la màgia i la fantasia. El BCN Witch Market celebrarà la seva setena edició el cap de setmana del 2 i el 3 de desembre dins l'edifici històric de la Universitat de Barcelona, al número 585 a la Gran Via de les Corts Catalanes. Com tots els anys anteriors, l'esdeveniment celebrarà la màgia de la literatura i el cine i servirà com a punt de trobada entre els fans de les sagues fantàstiques més emblemàtiques de la història.

La temàtica de l'edició de 2023 anirà al voltant del concepte del bosc prohibit, un element clàssic de la fantasia a llibres, pel·lícules i videojocs. A més de ser una inspiració per a portar cosplays (disfresses) relacionats amb la temàtica, el Witch Market també inclourà tota mena d'activitats relacionades amb aquest escenari com conferències amb experts, exposicions d'art fantàstic, concerts i molt més.

Els més petits també podran gaudir d'un cap de setmana màgic a la sala de jocs dins el recinte, activitats específiques i 'photocalls' on podran posar amb els seus personatges preferits. A més de les activitats programades, també hi haurà 100 estands permanents que estaran a disposició de tots els assistents d'11 a 20 h el dissabte, i de 10 a 19 h el diumenge.

On comprar les entrades?

Les entrades es van esgotar a la prevenda física el 16 de setembre i a la prevenda en línia un dia després. A més, aquest any ha estat el primer cop que unes poques unitats de l'entrada VIP s'han posat a la venda també per internet, una novetat que va fer que s'esgotessin al cap de poques hores. Tot i això, encara podeu aconseguir tiquets a l'establiment físic d'El Enano Friki, a l'avinguda Carrilet 100 de l'Hospitalet de Llobregat.

NO T'HO PERDIS: L'exposició més completa sobre Harry Potter ja es pot visitar a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat