Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Harry potter: The exhibition'
Foto: 'Harry potter: The exhibition'

L'exposició més completa sobre Harry Potter arriba a Barcelona al novembre

Ja estan a la venda les entrades per veure aquesta mostra immersiva que s'instal·la al Port Vell després de passar per Nova York i París, entra d'altres ciutats del món

Borja Duñó
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Borja Duñó
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

És segurament el mag (de ficció) més famós del món. Harry Potter, 26 anys després d'aparèixer per primera vegada en una novel·la, continua arrossegant masses, en aquest cas amb una exposició interactiva i immersiva anomenada 'Harry potterThe exhibition', que s'anuncia com la més completa que s'ha fet mai sobre el món màgic de l'heroi de J.K. Rowling.

Més d'un milió de persones ja han visitat la mostra immersiva que ha passat per ciutats com Nova York i a París, i ara també ho farà per Barcelona. L'exhibició s'inaugurarà el 17 de novembre de 2023 al Port Vell de Barcelona i les entrades ja estan a la venda a través de la seva pàgina web. L'entrada general té un preu de 19 €, tot i que, si sou autèntics fans del mag, també existeix l'entrada VIP per 59 €, que inclou l'accés a la mostra a qualsevol hora del dia i algunes sorpreses.

'Harry potter: The exhibition'
Foto: Harry potter: The exhibition

Recreacions i activitats

De moment, 1,6 milions de persones ja han pogut fer activitats com jugar a quidditch (no sabem si us donaran escombra voladora), passejar entre recreacions d'escenaris i personatges de les pel·lícules tant de 'Harry Potter' com d''Animals fantàstics', i veure l'attrezzo i els vestits de les pel·lícules i de la producció de Broadway sobre el personatge que ha guanyat diversos premis Tony. L'exposició ha estat creada per Imagine Exhibitions (que ja n'ha fet sobre 'Els jocs de la fam', 'Angry birds', 'Jurassic World' i 'Downton Abbey'), Warner Bros i EMC Presents.

'Harry potter: The exhibition'
Foto: 'Harry potter: The exhibition'
'Harry potter: The exhibition'
Foto: 'Harry potter: The exhibition'

Les zones més destacades

Durant el recorregut us endinsareu en l'univers de Harry Potter, com ara la sala 'De la pàgina a la pantalla', on podreu veure la primera edició de Harry Potter i la pedra filosofal; la sala 'Castell de Hogwarts', una experiència immersiva de la mà de personatges icònics com el Pi Cabaralla i els Demèntors; i la sala de les 'Cases de Hogwarts', que recull totes les cases de Hogwarts i els visitants gaudiran de la companyia de l'històric Barret Seleccionador.

'Harry potter: The exhibition'
Foto: Stephanie Ramones

NO T'HO PERDIS: Les exposicions immersives de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat