Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro
Foto: Vicente Zambrano González

El metro funcionarà tota la nit per Sant Joan

Per a la revetlla els trens donaran servei durant 67 hores sense interrupció, des de les 5 de la matinada de divendres 23 fins a les 0h de dilluns 26

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig
i
Clara Tórtola Escámez
Publicitat

Durant tota la nit de revetlla i tot el dia de Sant Joan hi haurà servei de metro. Per donar resposta a l’elevada mobilitat nocturna que es genera per aquesta festivitat, TMB ha incrementat l’oferta del servei de metro de la ciutat i l’àrea metropolitana. Els trens funcionaran ininterrompudament durant 67 hores: des de les 5 h de divendres, 23, fins a les 0 h de dilluns. 

A més, hi haurà un desplegament especial de personal en trens i estacions, reforçant la neteja, el manteniment i la seguretat. Circularan fins a un 22% més de trens, entre les 2 h i les 5 h, i l'increment es notarà sobretot a l’L4, la línia que porta fins al mar, per atendre l’afluència d’usuaris que es preveu que es desplacin en metro a la zona de platges i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla.

El TRAM també funcionarà de forma ininterrompuda durant la revetlla: tant el Trambaix com el Trambesòs funcionaran de les 5 h del dia 23 fins a les 2 h de diumenge 25. Els Ferrocarrils Catalans mantindran el mateix horari de vigília de festiu: fins a les 2 h. Els trens tornaran a circular a partir de les 5 h de l'endemà. A més, algunes de les línies de NitBus, que donen servei a 18 municipis de l’àrea metropolitana, també es reforçaran.

Finalment, Renfe incrementarà l’oferta durant la revetlla. Es reforçaran especialment els trens que enllacin Barcelona amb poblacions de mar com el Garraf, el Maresme i també la Costa Brava. 

NO T'HO PERDIS: Revetlles i festes de Sant Joan a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

 

Últimes notícies

    Publicitat