Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro
Foto: Vicente Zambrano González

El metro funcionarà tota la nit per Sant Joan

Per a la revetlla els trens donaran servei durant 45 hores sense interrupció, des de les 5 de la matinada de dijous 23 fins a les 2 de la matinada del dia 25

Escrit per
Clara Tórtola Escámez
Publicitat

Durant tota la nit de revetlla i t tot el dia de Sant Joan hi haurà servei de metro. Per donar resposta a l’elevada mobilitat nocturna que es genera per aquesta festivitat, TMB ha incrementat l’oferta del servei de metro de la ciutat i l’àrea metropolitana. Els trens funcionaran ininterrompudament durant 45 hores: des de les 5 de la matinada del dia 23 fins a les 2 de la matinada del dissabte 25.

A més, hi haurà un desplegament especial de personal en trens i estacions, reforçant la neteja, el manteniment i la seguretat. Circularan fins a un 35% més de combois en algunes franges horàries per atendre l’afluència d’usuaris que es preveu que es desplacin en metro a la zona de platges i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla.


Hi haurà especial atenció a les estacions més freqüentades: les del front marítim de la línia 4 -Ciutadella / Vila Olímpica, Barceloneta i El Maresme / Fòrum-, els enllaços més cèntrics amb aquesta línia -Urquinaona, Verdaguer i Passeig de Gràcia-, així com les estacions de Catalunya i d’Espanya. La mascareta continuarà sent obligatòria a bord dels vehicles.

NO T'HO PERDIS: Sant Joan 2022 a Barcelona: tot el que cal per a la revetlla

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat