Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Colla de Diablesses i Diables de Sarrià
Foto Colla de Diablesses i Diables de Sarrià

Revetlles i festes de Sant Joan a Barcelona

La música, el menjar, el foc i la festa tornen enguany amb normalitat

Publicitat

Com cada any per la revetlla de Sant Joan, les platges de Barcelona estaran plenes de gom a gom per celebrar l'arribada de l'estiu! A més, els diferents barris de la ciutat han preparat les seves pròpies revetlles, fogueres i celebracions per gaudir de la nit més curta de l'any amb un estrellat de llum, foc i color. I si no sou de petards, però voleu participar en aquesta tradició, no heu de patir: per Sant Joan, la ciutat també ofereix tallers, activitats i altres maneres de celebrar la revetlla. També podeu anar preparant les coques de Sant Joan, casolanes o comprades però sempre delicioses per acabar d'arrodonir la festa!


NO T'HO PERDIS: Si necessiteu més informació podeu acudir a Sant Joan a Barcelona: la guia més completa.

Altres maneres de celebrar la revetlla

  • Art
  • Art

Vols entrar gratis a la Fundació Miró? Del 21 al 26 de juny, aquelles persones que es diguin Joan o Joana (i tots els seus derivats) podran fer-ho ensenyant el seu DNI a l'entrada del museu. D'aquesta manera obtindran dues entrades gratuïtes per visitar la Col·lecció Miró i l'exposició 'Miró. El llegat més íntim'.

Al llarg de l'any, però, hi ha altres oportunitats de visitar aquest espai dedicat a l'artista Joan Miró que poden ser de franc. Per exemple, poden visitar el museu de manera gratuïta els menors de 15 anys, persones aturades, membres de l'ICOM i el CIMAM, Amics i Benefactors. També podeu aconseguir una entrada reduïda si sou estudiants entre 15 i 30 anys, els visitants més grans de 65 anys i els titulars del carnet de Biblioteques de Barcelona.

A més, les exposicions de l'Espai 13 de la fundació són gratuïtes per a tothom, i l'emblemàtic edifici té altres espais que també es poden visitar lliurement, sense pagar entrada, com la botiga, la llibreria i el restaurant. 

 

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat