Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El millor croissant artesà d'Espanya es fa a Barcelona

La pastisseria Canal guanya per tercer cop el Concurs de Millor Croissant Artesà de Mantega

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

El croissant que fa en Toni Vera a la pastisseria Canal ha guanyat el XV Concurs 'Millor Croissant Artesà de Mantega de l’Estat 2022'. A més del prestigiós guardó, que organitza el Gremi de Pastisseria de Barcelona, Vera s'emporta un premi de 1.000 euros.

La pastisseria, fundada l’any 1970, ja va guanyar el concurs Millor Croissant Artesà de Mantega l’any 2016 i el 2019. Amb establiments al carrer Muntaner i Calvet, innoven en la tradició, elaborant brioixeria i pastisseria clàssica i contemporània a la vegada. La feina de Toni Vera –amb estudis de química i encarregat dels croissants de la Pastisseria Canal– s'ha imposat a la de 53 establiments més, totes pastisseries de primera línia. 

Entre els membres del jurat del concurs hi havia els pastissers Elies Miró, Maria Evans, Manel Corbalan, Santiago Luna, Andrea Besuschio i Antonio García de Panem, guanyador del concurs en l’última edició. Han puntuat els croissants presentats tenint en compte els següents criteris: gust (40 punts), alveolat (15 punts), fullat (15 punts), color (10 punts), format (10 punts) i acabat (10 punts).

El concurs, organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona, té com a objectiu incentivar i premiar els coneixements i les habilitats dels artesans sobre un producte tan emblemàtic i tradicional com és el croissant, així tenint en compte la qualitat de les pastisseries artesanes d'arreu. 

Toni Vera recollint el premi
Foto: Gremi de Pastisseria de BarcelonaToni Vera recollint el premi

NO T'HO PERDIS: Els millors croissants de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat