Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Croissant Panem
Panem

El millor croissant de mantega del 2023 a Espanya es fa a Roda de Ter

La pastisseria Prat Can Carriel ha guanyat el concurs anual per segon cop a la seva història

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El títol del Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya torna a quedar-se a Catalunya. Aquest any, el reconeixement que fins ara estava en mans de la pastisseria Canal de Barcelona viatja cap a Osona. La pastisseria Prat Can Carriel, a Roda de Ter, ha guanyat la setzena edició del concurs que cada any busca el millor croissant de mantega de tot l'Estat. La pastisseria ha repetit victòria després que l'any 2017 guanyés per primer cop el concurs.

Millor croissant 2023
Foto: Natàlia Torrent

Els premis s'han entregat aquest dimarts 3 d'octubre a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, on s'hi han presentat més de seixanta pastissers. El jurat ha estat format per noms molt reconeguts dins el gremi, com el d'Antoni Bellart, Martina Puigvert i Toni Vera, el guanyador de la passada edició. Després de degustar i puntuar tots els croissants, han nomenat guanyador el de la pastisseria Prat Can Carriel pel seu sabor i l'alveolat del seu interior.

Gil Prat i Parcet, el guanyador i amo de Prat Can Carriel, és la quarta generació de pastissers al cap del negoci de Roda de Ter, que va ser fundat pel seu avi l'any 1990. Més de tres dècades després, encara elaboren pastisseria clàssica, amb un toc actual, rebosteria, pastes i torrons, entre d'altres, tot i que els seus productes estrella són els croissants i els panellets.

NO T'HO PERDIS: El millor pa de pagès de Catalunya es fa en aquest forn de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat