Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pa de Pagès del  Forn del Passeig
Foto: Forn del Passeig

El millor pa de pagès de Catalunya es fa en aquest forn de Barcelona

L'establiment torna a fer-se amb el guardó a la millor recepta que ja va guanyar l'any 2017

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

El millor pa de pagès de Catalunya es fa a Barcelona, és un fet avalat pels premis. L'any passat l'escollit va ser un establiment de la nostra ciutat, en concret el capitanejat per David Hernández, la fleca Montserrat Forners (Castillejos, 366), al barri del Guinardó de Barcelona.

Enguany, el guanyador del concurs del millor pa de pagès de Catalunya, organitzat per la Indicació Geogràfica Protegida, torna a ser un forn barceloní, i no és cap desconegut del certamen, al contrari, es tracta d'una botiga que ja va fer-se amb el màxim guardó l'any 2017.

On comprar el millor pa de pagès de 2023?

Si voleu comprar el millor pa de pagès de Catalunya, haureu de desplaçar-vos fins al districte de Sant Andreu, en concret al Forn del Passeig, un negoci familiar que compta amb quatre botigues repartides a diversos punts del barri, entre el passeig i la rambla de Fabra i Puig i la rambla de l'11 de setembre.

L'establiment, que lidera el forner Miquel Guich, és un habitual dels premis, fa dos anys també va aconseguir el guardó pel millor pa de Sant Jordi. El concurs de pa de pagès es va basar en un tast a cegues i comporta un premi de 2.000 euros.

Altres establiments de Barcelona que han quedat molt ben posicionats en el concurs han estat el Forn Pastisseria Gil i el conegut Forn Mistral, conegut per les seves ensaïmades, però que la toquen també amb el pa de pagès i han guanyat el primer premi en anteriors edicions.

Forn Mistral
Foto: Edgar OrtizForn Mistral

NO T'HO PERDIS: el millor pa de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat