Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El millor hotel d’Espanya es troba a Barcelona

Els World Travel Awards han distingit l'Hotel W Barcelona com un espai de luxe i excel·lència

Escrit per
Julen Chavarrías
Publicitat

Com si es tractés d'un guardià del Mar Mediterrani, l'Hotel W es mostra al final de la platja de la Barceloneta majestuós i definit amb la seva característica forma de vela. Si l'aspecte exterior ja impressiona a simple vista, els espais que hi amaga dins han captivat el jurat dels World Travel Awards, on l'Hotel W Barcelona ha estat coronat com el millor hotel d'Espanya en els 'Òscar' del turisme.

La particular silueta de l'hotel, que ja forma part del paisatge litoral barceloní, va ser concebuda per Ricardo Bofill. En la seva creació, l’arquitecte barceloní va projectar un edifici solvent, atractiu i ambiciós capaç d'atreure amb la seva personalitat a milers de turistes. El resultat va ser un complex de cinc estrelles amb múltiples prestacions i unes vistes privilegiades.

Un racó de luxe en un entorn captivador

L'Hotel W Barcelona disposa de 473 habitacions i suites, un spa de 700 metres quadrats dividit en dues plantes, un gimnàs i restaurants distingits amb estrelles Michelín com La Barra de Carlos Abellán. La joia de la corona de l'hotel, però, és el refinat bar Eclipse, situat en el més alt de l'edifici. Tot plegat ha generat un hotel atractiu que destaca per la seva estructura vidrada, capaç de reflectir els colors del mar i el cel, component així una postal pintoresca de l'essència mediterrània de Barcelona.

NO T'HO PERDIS: Les millors vistes de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat