Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Millor Pa de Pagès 2022
Montserrat Forners

El millor pa de pagès de Catalunya es fa a Barcelona

La fleca Montserrat Forners guanya el concurs Millor Pa de Pagès Català de la IGP

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El millor pa de pagès que menjareu aquest 2022 és el que fa David Hernández a la fleca Montserrat Forners (Castillejos, 366), al barri del Guinardó de Barcelona. Així ho ha demostrat el concurs Millor Pa de Pagès Català 2022, organitzat pel Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Pa de Pagès Català.

La final es va celebrar el passat dissabte 17 de setembre a Barberà del Vallès, on van assistir més de 350 persones. El premi: 2.000 € en metàl·lic i una placa acreditativa. David Hernández, de 40 anys, també va guanyar el premi l’any passat al Millor Llonguet de Catalunya.

Millor Pa de Pagès 2022
Montserrat Forners

En aquest concurs, que se celebra una vegada a l’any, el jurat valora els pans dels finalistes a partir d’un tast a cegues: segons el seu aroma, sabor, cocció, pes, colorconservació del pa durant 24 hores. Aquesta ha estat la vuitena final del concurs, que té l’objectiu de donar a conèixer les diverses fleques que integren la IGP Pa de Pagès Català, l’únic pa que té a Catalunya el segell de màxima qualitat que reconeix la Unió Europea.

Els altres finalistes van ser Mònica Gregori, de l’Obrador dels 15 de Barcelona, Andreu Bertran, del Forn Mistral de Barcelona, Joan Urrea, del Forn Artesà l’Espurna de Berga, i Francesc Massana, del Forn Massana de Cornellà de Llobregat. De tots ells, només David Hernández s’estrenava a la final d’aquest concurs per primera vegada.

La fleca Montserrat Forners, fundada l’any 1894, actualment està dirigida per Marc Casamitjana, quarta generació de la família. Casamitjana, després de treballar durant més d’una dècada en diverses multinacionals, va decidir seguir amb el negoci que fins llavors portava el seu pare Francesc, convertint aquesta fleca en una petita empresa dinàmica i creixent.

NO T'HO PERDIS: Obre a Barcelona un forn que fa pa d'arreu del món

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat