Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Obre a Barcelona un forn que fa pa d'arreu del món

Pans, tallers i fins i tot 'kokedames'!

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Hi ha dos tipus de gent al món: els qui compren pa bo i els qui van al súper. I al Milpa hi trobareu gent del primer tipus i de tot al món: aquest forn nou que ha obert a la nostra ciutat fa poc més de tres mesos té pa de diverses parts del món, i el millor de tot: els fan dones dels països d'origen. El trobareu al carrer Girona, 181, i quan hi entreu potser us fa ballar el cap: també hi ha kokedames. "La gent no ho acaba d'entendre i llavors entren a preguntar què hi fem. I això m'encanta perquè així ens relacionem més enllà del món digital tan present avui en dia!" diu la seva propietària, l'Olga.  

Si esteu acostumats a comprar pa d'olives o del pa de nous i sou amants de la descoberta, espereu-vos a anar al Milpa i tastar delícies com els 'cuñapés' (de Bolívia), l''harcha' (galeta marroquina), el 'naan' i la 'paratha' de l'Índia, les 'humintas' de Bolívia, el bretzel, la 'rghayef' (la crèpe marroquina) i el pa marroquí, entre molts altres. Fins i tot hi tenen 'cake pops' i 'doroyakis'!

Pa de festa marroquí
Foto: milpaPa de festa marroquí
Harcha
Foto: MilpaHarcha

A banda de l'Olga, a qui la pandèmia la va portar a fer el cop de cap, a Milpa hi treballen la Zohra -del Marroc-, la Surjit - de l'Índia-, la Justina -de Bolívia- i la Mercela -d'Honduras-. "Fan el que han fet a casa seva amb la recepta que les seves mares els van ensenyar i han vist fer sempre. Volem posar en valor aquest coneixement!", diu l'Olga.

Milpa
Foto: MilpaTres de les quatre dones que fan el pa a Milpa

Per si no era prou, això no és tot el que fan a Milpa: també és un espai per fer-hi tallers de kokedames, de pa i meditació o per aprendre a fer pa. Al seu Instagram hi podeu veure tota la programació!

A cop de mossegada, al Milpa comprovareu que el pa és tot un món -o una manera diferent de descobrir-lo-. Qui encara no s'hi hagi endinsat, no sap el que s'està perdent!

NO T'HO PERDIS: El millor pa de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat