Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El millor panettone d'Espanya és a Barcelona!

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

La pastisseria Ochiai a Barcelona s'ha emportat el primer premi al Concurs del Millor Panettone Artesà d'Espanya. D'entre més d'una trentena de participants d'arreu de l'Estat i un jurat format per experts del sector de la pastisseria, que han avaluat l'aparença, el tall, l'olor, la textura i el gust, el Panettone de l'Ochiai ha sobresortit d'entre els seus competidors per mèrits propis.

L'Ochiai va obrir les seves portes ja fa 35 anys, el 1983, de la mà del japonès Takashi Ochiai. La seva trajectòria ha estat marcada per l'èxit, Ochiai i el pastisser Jordi Morelló ja van aconseguir un reconeixement a escala nacional l'any 2013 amb els seus deliciosos croissants, quan van guanyar el Concurs del Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya.

Aquest cop ha sigut la frescor i suculència del Panettone del pastisser Jordi Morelló que han marcat una altra fita per la pastisseria barcelonesa. Amb l'oportunitat de tenir a l'abast Panettones com el de l'Ochiai no és d'estranyar que aquesta recepta provinent d'Itàlia hagi vist un espectacular creixement en vendes en els últims anys, de fet, es calcula que la consumició de panettones a l'Estat s'ha multiplicat per 10!

Últimes notícies

    Publicitat