Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Francesco Martucci
Foto: Simone De SanctisFrancesco Martucci

El millor 'pizzaiolo' del món cuinarà a la millor pizzeria de Barcelona (i d'Europa)

Dos asos de la pizza s’ajunten per crear un menú degustació dedicat al blat

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Pot ser estrany utilitzar una expressió francesa per parlar de cuina italiana, però quan s’ajunta 'la crème de la crème' ens podem permetre embogir un mica. El cas és que una de les millors pizzeries del món col·laborarà en un menú degustació amb un dels experts mundials de la pizza. I, sorpresa, la fusió de talents serà a Barcelona!

El pròxim dilluns 29 d’abril la pizzeria Sartoria Panatieri, reconeguda com la tercera millor pizzeria del món segons el rànquing 50 Top Pizza, obrirà les portes a Francesco Martucci, premiat al millor pizzaiolo del món pel mateix llistat, per crear un sopar gastronòmic especial per a vuitanta comensals. 

Rafa Panatieri i Jorge Sastre: Sartoria Panatieri
Foto: Sartoria PanatieriRafa Panatieri i Jorge Sastre: Sartoria Panatieri

Martucci cuinarà juntament amb el seu germà, Sasa Martucci (qui també ha estat guardonat pel seu treball com a pizzer) i els xefs de l’establiment barceloní Rafa Panatieri i Jorge Sastre, per preparar una proposta que retrà homenatge a un ingredient clau i bàsic en la pizza: el blat. Per la seva banda, els germans Martucci presentaran una selecció de pizzes artesanals i tradicionals napolitanes, mentre que Panatieri i Sastre exposaran diferents plats elaborats en honor a la versatilitat del blat. La degustació inclourà, a més, postres i un maridatge especial.

El menú tindrà un preu de 82 euros per persona i estarà disponible només en franja de sopar, a les 20 h. Es pot reservar l'experiència a través de la web de Sartoria Panatieri.

L'èxit de Sartoria Panatieri 

Reconeguda com a la 'Millor pizzeria d'Europa' l'any 2023 i tercera 'Millor del món' pel rànquing 50 Top Pizza, aquest restaurant de Barcelona es desmarca pels seus productes artesanals, orgànics, de proximitat i de temporada, sobre els quals els xefs de l'establiment treballen per oferir uns resultats elaborats i de qualitat. De fet, molts dels seus productes els produeixen 'in-house', com embotits i formatges, entre d'altres.

NO T'HO PERDIS: Les millors pizzeries de Barcelona

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat