Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Isabela
Photograph: Hotel 1898La Isabela

El millor ‘rooftop bar’ d’Europa està a Barcelona (i té cocteleria, piscina i solàrium)

Dos altres bars en altura de la ciutat estan dins el top 50 del rànquing

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

S’ha de reconèixer que l'skyline de Barcelona és molt bonic. Diferent del de Nova York, és clar, i amb la sort que el podem observar des de molts indrets de la ciutat: des del mirador del Tibidabo, des dels Búnquers del Carmel o des de dalt de Montjuïc. Ara bé, no ens enganyem, també és agradable veure'l des de la terrassa d’un bar en altura, sense haver fet una excursió prèvia i amb una copa a la mà.

Si sou més de ciutat i us agrada més aquesta segona opció, us portem una bona notícia, perquè el millor 'rooftop' d’Europa el tenim a Barcelona. Així ho ha informat un equip d’investigadors de l’empresa Mandoemedia (una companyia especialitzada en tecnologia de senyalització digital), que ha tingut en compte diverses dades dels més de 500 bars de terrat més famosos del món per descobrir els millors i classificar la resta. 

El resultat d’aquest l’anàlisi ha mostrat que el bar-restaurant Terraza La Isabela, situat a l’hotel 1898, és el millor de tot el continent, situant-se en l’onzena posició en el rànquing mundial. Ubicat a la setena planta de l’edifici, aquest establiment a tocar de la Rambla ofereix una vista panoràmica de la ciutat i disposa d’un servei de cocteleria, una piscina i un solàrium. És tan aclamat pel públic, que fins i tot hi ha persones que no s’allotgen a l’hotel que fan reserves prèvies per poder passar una estona allà.

Rooftop La Isabela
Hotel 1898Rooftop La Isabela

La Isabela no ha estat l'únic 'rooftop bar' de Barcelona en ser reconegut a la llista. De fet, hi ha dos més: el Rooftop at Serras, que l’any passat s’havia endut la segona posició i que enguany s’ha col·locat en la vintena, i la terrassa Pulitzer de l’hotel Pulitzer, que ha passat del número 16 al 37. Cap altra ciutat espanyola ha aparegut entre els 50 millors bars en altura i pel que fa a la resta d’Europa, la ciutat que la segueix és Londres, al número 17 del món, amb bar TT Liquor.

El continent asiàtic encapçala la llista: el bar Sky51, a Kuala Lumpur, és el primer; el Cru Champagne, de Bangkok, el segon i, el The Mithra Terrace del Mithra Cave Hotel, a Turquia, el tercer. 

Com s’ha produït l’informe?

Mandoemedia ha recopilat les dades de Tripadvisor i d’Instagram dels 500 millors ‘rooftops’ del món. De la primera plataforma ha analitzat quins tenien el percentatge més alt de ressenyes de 5 estrelles i, de la segona, ha tingut en compte quins s’han compartit més a través de les xarxes socials.

Si voleu llegir l’informe sencer, podeu fer-ho a través del web de l’empresa aquí

NO T'HO PERDIS: 18 terrats de Barcelona amb vistes espectaculars

T'interessa la gastronomia? Inscriu-te a la newsletter mensual d'en Ricard Martín i rebràs contingut exclusiu sobre els millors restaurants i bars de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat