Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Roscón de Reyes
© Gremi de Pastisseria de BarcelonaTortell de Reis

El millor tortell de reis es ven a un supermercat ben conegut, segons l'OCU

Després d'un estudi de 13 tortells, l'Organització de Consumidors conclou quin és el més complet entre els que es venen en supermercats

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Ja sabeu que, quan arriba aquesta època, ens encanta tastar tota mena de tortells de reis. A la nostra llista clàssica dels millors tortells de reis de Barcelona trobareu una acurada selecció dels millors forns i pastisseries que preparen el dolç a la nostra ciutat. Però sembla que no som els únics que ens flipem per classificar les millors opcions.

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha revelat la seva llista amb els dos millors tortells de Reis farcits de nata que es poden trobar als supermercats espanyols. Així que ja sabeu, si amb les presses no us dona temps de passar per una pastisseria com cal, sempre podeu optar per comprar el tortell al supermercat.

L'OCU ha realitzat una anàlisi aprofundida de 13 tortells de Reis farcits de nata disponibles als supermercats i ha identificat els dos millors a dues populars cadenes a l'abast de tothom.

Els criteris de valoració van incloure la presència d'additius, el nivell de processament, la informació en l'etiquetatge, l'avaluació nutricional, la qualitat dels ingredients i les puntuacions donades pels experts en pastisseria en les degustacions. Un dels aspectes clau de l'avaluació va ser la consideració del preu final, així com la possible substitució de la nata per altres greixos més econòmics, com ara els greixos vegetals.

I els dos millors són...

El segon millor tortell, d'acord amb l'OCU, és el Tortell de Nata El Corte Inglés Selection, que es ven a un preu de 19,94 €/kg. Va rebre una puntuació de 63 sobre 100, destacant la seva aroma agradable i el gust equilibrat de nata i massa briox. Els experts van subratllar la presència clara dels ingredients fonamentals, com la mantega, i la textura suau i ben fermentada de la massa briox amb sucre perlat.

Tortell Lild
Foto: LidlTortell Lild



Però, el primer lloc va ser per al Tortell de Nata de Lidl, que va obtenir 71 punts sobre 100 segons l'avaluació de l'OCU. Aquesta opció de Lidl va destacar per la seva massa briox ben fermentada, de textura tova i de mida adient. Els experts van elogiar la generosa quantitat de sucre perlat, el sabor equilibrat i la presència marcada de mantega i aromes. A més, es pot trobar a les botigues de Lidl per un preu bastant econòmic de 10,65 €/kg.

En cap d'aquestes opcions, però, ningú us lliurarà de la tradició de pagar-los si us surt la fava. Esperem que trobeu el rei i sortiu coronats.

 

NO T'HO PERDIS: Nadal a Barcelona, guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat