Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El mirador de la torre de Glòries obre les portes aquest divendres

L'observatori a l'última planta de l'edifici té unes vistes de 360º de Barcelona

Escrit per
Ainhoa Echeverría
Publicitat

Per primera vegada des de la seva construcció l'any 2005 la torre de Glòries obrirà les portes a tota la ciutadania de manera permanent. A partir del divendres 20 de maig, es podrà visitar l'espectacular mirador de l'edifici que ofereix unes vistes de 360° de tota la ciutat. Però el Mirador torre Glòries no pretén ser un mirador convencional, sinó que busca oferir una experiència única per redescobrir i veure Barcelona des de tots els prismes que no podem veure a simple vista des d'una finestra.

La proposta comença a la planta -1 de la torre de Glòries, al Hipermirador Barcelona, un observatori sense finestres reals on es mostren totes aquelles coses a les quals no parem atenció sobre la ciutat. Aquí podreu veure representades les espècies que conviuen amb els barcelonins a través de 132 figures de paper i observar en temps real el cel, el vent, el mar i els sons de la ciutat. També es mostra l'activitat electromagnètica de Barcelona i quin és el barri amb més piulades en les últimes 24 hores, oferint una crònica diària de la ciutat. I a tot això, l'acompanya una música basada en els sons de Barcelona, que muta diàriament en funció de la velocitat del vent, la meteorologia, les fases lunars i la temperatura del mar, i que acompanya als visitants per tot l'espai.

Mirador de la torre de Glòries
Foto: Ainhoa Echeverría

Després d'aquesta primera mirada, podreu pujar a la planta 30 de l'emblemàtic edifici. L'ascensor ja és tota una experiència de la visita, ja que recorre 125 metres en 34 segons. A l'última planta de la torre podreu veure la ciutat en la seva totalitat: des de les dues muntanyes principals de Barcelona, passant pel litoral, la Sagrada Família, el districte 22@ i també la confluència de les tres grans avingudes: la Meridiana, la Gran Via de les Corts Catalanes i la Diagonal.

Més enllà de les exclusives vistes, la cúpula de la Torre Glòries està coronada per l'obra d'art 'Cloud Cities Barcelona' de l'artista Tomás Saraceno. Aquesta escultura interactiva està formada per 113 espais núvol connectats en forma d'una tela d'aranya per 6 km de cables tensats. Els visitants podreu entrar dins de la instal·lació i quedar-vos en suspensió mentre recorreu els diferents núvols passavolants.

Mirador de la torre de Glòries
Foto: Ainhoa Echeverría

La visita té un preu d'entrada de 15 euros, i pels majors de 16 anys que vulgueu recórrer l'interior de la instal·lació artística el preu d'entrada és de 25 euros.

NO T'HO PERDIS: Les millors vistes de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat



Últimes notícies

    Publicitat