Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El mirador de l'edifici de CCOO a la via Laietana estarà obert al públic

Quan s'acabin les obres, es podran veure les vistes de la ciutat a 360º

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez
Publicitat

De la llarga llista de miradors a Barcelona, se n'afegeix un de nou per gaudir de la ciutat a vista d'ocell. El terrat de l'edifici del sindicat CCOO situat a la Via Laietana obrirà al públic sent un mirador 360º un cop l'espai estigui reformat. 

Tal com ha informat betevé al programa Via15, encara no hi ha una data concreta per l'inici de les obres, però fonts del Ministeri de Treball asseguren que començaran en un termini d'un mes i mig amb la previsió que s'allarguin un any i mig. Per tant, el terrat es podrà visitar a partir del gener del 2024. Els treballs que es duran a terme és una restauració total de les façanes, la rehabilitació dels patits interiors i la impermeabilització de la coberta. Des del 2006, la façana està tapada per una malla protectora, a causa de la caiguda d'una cornisa a la via Laietana.

El terrat de CCOO havia estat tancat al públic i només s'utilitzava en rodatges de pel·lícules. Un cop feta la reforma, permetrà als visitants unes vistes completes de la ciutat. 

NO T'HO PERDIS: Les millors vistes de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

 

Últimes notícies

    Publicitat