Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tim Burton's Labyrinth
Tim Burton's Labyrinth

El món de Tim Burton arriba a Barcelona en una exposició immersiva

Amb 200 esbossos originals, aquest recorregut laberíntic us endinsarà a la ment del geni del cinema

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

L’univers de Tim Burton aterra a Barcelona amb la nova exposició 'Tim Burton’s labyrinth', una aventura basada en 200 esbossos originals del director de cinema que es presenten en un recorregut per un laberint. Les obres han estat cedides pel mateix creador per l’ocasió i, de fet, moltes són inèdites.  

Tim Burton's laberynth
LET'S GOTim Burton's laberynth

La immersió a l’univers creatiu del geni del cinema guiarà als visitants per diferents sales amb música, llums, tecnologia, escultura, escenografia i vestuari de les seves obres. Un veritable viatge sensorial a les pel·lícules que tan bé coneixem com "Eduardo Manostijeras", "Malson abans de Nadal", "La Núvia Cadàver" i "Charlie i la Fàbrica de Xocolata". 

Exposición Tim Burton. Fabian Morasut
Exposición Tim Burton. Fabian Morasut

Barcelona és la quarta parada internacional d’aquest espectacle. Després de passar per Madrid, París i Brussel·les durant l’any 2023, l’exposició –creada per la productora LETSGO en col·laboració amb Tim Burton– es podrà veure a la Barcelona a partir del 8 de març. Si no us voleu perdre aquesta oportunitat i voleu ser els primers a gaudir-la, feu-vos ja amb les vostres entrades!

Exposición Tim Burton. Fabian Morasut
Exposición Tim Burton. Fabian Morasut

NO T'HO PERDIS: Les intimitats de Marilyn Monroe i Elvis Presley s'exposen en aquesta mostra a Barcelona

 Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat