Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Museu de Cera es transforma en 'escape room' amb 'survival' zombi

'Infection evolution' és la nova proposta de Horror Box i combina joc d'escapament, survival zombi i visita al museu

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

Fans dels 'escape room', els amics d'Horror Box –especialistes de jocs d'escapament de por, com ara l'esgarrifós Ouija– han creat un nou repte per posar-vos a prova, en aquest cas al Museu de Cera de Barcelona. Es diu 'Infection evolution' i és una experiència que combina visita interactiva i 'survival' zombi amb referències a la situació actual.

No farem espòilers, però us podem avançar que és una mescla d’'escape room' i espectacle, ja que hi ha actors que actuen en directe. L'altra gràcia de l'experiència és que es pot descobrir d'una manera diferent el museu, que fa poc s’ha renovat completament. Durant el joc, els participants es mouen lliurement pel museu i porten una tauleta electrònica i uns auriculars amb què interactuen amb diferents espais i personatges del centre per tal de resoldre l'enigma.

scape room al museu de la cera de Barrcelona
Foto: Horror Box

Quan el museu tanca per als visitants, s’obre per als aventurers, els quals troben personatges, 'atrezzo' i suports digitals que no hi són en l'horari habitual. Es recomana jugar en parella o en grups de tres i en el cas de ser més persones, jugar sol pel museu (la qual cosa pot ser horrorosament divertida). Hi ha

Què, creieu que sou capaços d’aconseguir la vacuna que aturi l'apocalipsi zombi? Poseu-vos a prova...

scape room al museu de la cera de Barrcelona
Foto: Horror Box

NO T'HO PERDIS: Llogar un cinema per jugar a videojocs amb els amics ja és possible a Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat