Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Museu d'Història de Catalunya celebra el 25è aniversari amb dues jornades de portes obertes

El Museu obrirà les seves portes gratis els dies 27 i 28 de febrer i podreu visitar l'exposició permanent 'La memòria d'un país'

Escrit per
Raquel Cruz
Publicitat

El pròxim diumenge 28 de febrer, farà 25 anys que el Museu d’Història de Catalunya va obrir les portes per primera vegada. Va ser l'any 1996, quan es va inaugurar aquest espai cultural amb l'objectiu de conservar, exposar i difondre la història i la cultura catalana com a patrimoni col·lectiu. Actualment, el Museu és un dels centres culturals més antics de Catalunya i un important pol d’atracció turística de la ciutat perquè és un lloc de trobada per al debat, la reflexió, l'aprenentatge i l'entreteniment.

El cap de setmana del 27 i 28 de febrer començaran els actes de celebració de l'aniversari amb dues jornades de portes obertes durant les quals es podrà visitar l'exposició permanent, 'La memòria d'un país', un projecte audiovisual que explica la història de Catalunya a les generacions joves. També descobrireu una nova sala dedicada al segle XVIII que s'ampliarà, pròximament, fins al segle XXI, i amb una nova narrativa centrada en la societat i la vida quotidiana a Catalunya als darrers moments de l'edat moderna.

La visita està pensada per a tots els públics i les famílies amb canalla rebran un obsequi molt especial: la guia 'Puja al tren de la Història!', que els convidarà a conèixer el Museu a partir de petits reptes i jocs. La resta de celebracions que es duran a terme, d'acord amb les mesures de prevenció de la COVID-19, es faran de manera virtual. El Museu ha previst organitzar un programa d’activitats en línia que es llançaran al llarg del 2021 a través dels seus canals de comunicació.

NO T'HO PERDIS: Quan visitar gratis els museus de Barcelona?

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat