Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Netflix de la cervesa aterra a Barcelona per menys de 5 euros al mes

L'app Pinta Libre permet prendre una pinta diària amb una subscripció de 4,99 € mensuals als establiments adherits a la plataforma

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

Les plataformes de streaming ja no sorprenen ningú. Però us imagineu una app amb un servei de subscripció per prendre cervesa? Doncs existeix, es diu Pinta Libre i aterra a Barcelona l'1 de juny. La subscripció mensual té un cost de 4,99 € i permet prendre una cervesa gratis diària a qualsevol dels 10 establiments de la ciutat que ja s'hi han adherit. 

Com funciona?

És molt senzill. Només has de descarregar l'app (disponible per iOS i Android), registrar-te i pagar la subscripció. Un cop fet això, ja pots anar al bar o restaurant adherit que tu triïs, ensenyar l'app al cambrer i, després de fer una consumició que tingui com a mínim el valor de la cervesa, rebràs la teva pinta gratis.  

Pinta Libre va néixer el 2018 a Buenos aires i, a poc a poc, es va anar estenent per Xile i Uruguay, fins a arribar a Barcelona.

Llista d'establiments adherits:

Craft Barcelona

Abirradero

Homo Sibaris

Hop Town

Distrito V

Restaurant Cantero

CocoVail Beer Hall

Ruta 6 Brewery

Macareno

Electric BCN

NO T'HO PERDIS: Les millors cerveseries artesanes de Barcelona

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat