Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Los cines Texas reabrirán este otoño
Foto: Clara Ruiz

El nou Espai Texas de Gràcia ajorna la seva obertura

L'equipament posposa dues setmanes la inauguració a causa d'un contratemps en les obres

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

És una de les obertures més esperades de l'actual temporada a la ciutat de Barcelona, un espai diferent que combinarà funcions de teatre i cinema. Ara acabem de saber que l'Espai Texas posposa la seva obertura fins al 27 d'octubre, amb un retard de 15 dies respecte a la data inicialment prevista.

Els Texas havien d'obrir divendres, però a causa d'un contratemps en la finalització de les obres, segons informa Betevé, l'inici dels espectacles haurà d'esperar fins al pròxim divendres 27 d'octubre.

Les funcions del nou espai del carrer Bailèn a l'altura de Gràcia començaran amb l'obra 'Pongo' seguidament de la reestrena de la peça 'Austràlia'. Està prevista, a més, una jornada de portes obertes el primer cap de setmana de novembre, el dia 5, i la inauguració institucional tindrà lloc el 8 de novembre.

La recuperació dels nous Texas (Bailèn, 205), tancats al públic des del 2020, donaran lloc a un espai innovador i polivalent amb dues sales de cinema en català i un teatre de mig format amb capacitat per 200 espectadors. La programació apostarà fort per la creació i dramatúrgia catalana contemporània

El equipo de Espai Texas, en la sala que se convertirá en teatro
Foto: Clara RuizEl equipo de Espai Texas, en la sala que se convertirá en teatro

NO T'HO PERDIS: les millors estrenes de teatre

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat