Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El nou tour virtual de l'univers Harry Potter causa furor entre els fans

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Mai tindrem prou de Harry Potter, és un fet. Els fans sabem que és un compromís de per vida. No només per ser una de les sagues literàries i cinematogràfiques més famoses, sinó perquè cada any ens trobem amb noves històries i curiositats del món màgic.

Si no va ser suficient amb les actualitzacions de la web Wizarding World i 'Harry Potter a casa' amb tutorials, activitats i audiollibres, Google Earth ens porta un homenatge a la saga en forma de recorregut virtual per les seves localitzacions més reconegudes.

Format pels 12 llocs més emblemàtics de l'univers màgic, el trajecte s'inicia a l'andana 9 ¾, a l'estació de King's Cross. Continua per les vies de tren de l'Expresso de Hogwarts i el Mercat de Leadenhall, que va donar vida al Carreró Diagon, invisible als ulls muggle.

Podràs recórrer els voltants del Castell d'Alnwick, que va servir de model per a Hogwarts en les dues primeres pel·lícules, i la sala en la qual es va inspirar el menjador de l'escola de màgia i fetilleria, el saló de l'escola universitària Christ Church, a Oxford.

¿El comedor de Hogwarts o el Christ Church de Oxford?
¿El comedor de Hogwarts o el Christ Church de Oxford?©Shutterstock

L'itinerari també ens mostra el parc temàtic de Harry Potter a Florida i diversos escenaris de la preqüela 'Animales fantásticos y dónde encontrarlos', com el Congrés Màgic dels Estats Units, a l'edifici Woolworth de Nova York.

A més, el trajecte fa parada en llocs en els quals l'univers màgic ha estat molt present, com a The Elephant House, la cafeteria on l'escriptora J.K. Rowling va donar forma al primer llibre o el teatre en el qual es va estrenar la seqüela de la saga en forma d'obra. A què esperes?

NO T'HO PERDIS: 'Harry Potter a casa': Rowling crea el web del confinament per als seus fans

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat