Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Harry Potter a casa': Rowling crea el web del confinament per als seus fans

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

Només els fans o seguidors de la saga Harry Potter recordaran quan el Harry, en la segona pel·lícula, va ser castigat (confinat) pels seus padrastres al minúscul habitacle de casa seva. El van alliberar els seus amics després de rebre una allau de cartes demanant la seva presència a Hogwarts. Uns quants anys després, aquella escena no ens sembla tan greu comparada amb el que estem vivint. De tota manera, J.K. Rowling vol ajudar en el complicat confinament i per això ha llançat un nou web de la seva famosa saga de llibres, Harry Potter. La plataforma 'Harry Potter a casa' inclou articles del món màgic, trencaclosques, activitats per als més petits i vídeos, entre altres coses.

L'autora, juntament amb tot l'equip darrere de la saga del mag més famós del món, han impulsat aquesta web per ajudar les famílies amb petits a casa a amenitzar el confinament. Però els més grans, no us preocupeu, perquè també hi ha diferents activitats per als fans més adults. Conté informació sobre totes les cases de Hogwarts, marxandatge, qüestionaris, el club de fans i la possibilitat de descobrir el teu Patronus.

Harry Potter at Home

FOTO: Harry Potter at Home

L'autora també ofereix al públic general l'audiollibre del primer tom de la saga, 'Harry Potter i la pedra filosofal', en diversos idiomes, a més de cedir-lo per a consum gratuït en les aplicacions de Libby i Sora.

En un intent per ajudar les escoles i professors, J.K. Rowling ha obert les llicències dels 7 llibres de la saga a professors que vulguin fer servir les seves històries per fer classe, de manera que podran penjar escrits dels llibres o vídeos de la saga a les plataformes dels col·legis sense témer als drets d'autor fins a finals de juliol.

No t'ho perdis: 4 escape rooms virtuals per jugar a casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat