Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El nou tràiler d''El Rey León', el fenomen viral de la setmana

Hada Macià
Escrit per
Hada Macià
Publicitat

El veritable rei torna a les pantalles aquest 2019! Disney ens ha sorprès aquesta setmana amb el llançament del segon tràiler del remake d''El Rey León'. Imprescindible a la infantesa de molts, la pel·lícula de Disney sembla que de moment es mantindrà fidel a la història original, tant per l'inici del tràiler, com per la banda sonora que l'acompanya. Dirigida per Jon Favreau ('El Libro de la Selva') i amb el guió de Jeff Nathanson ('Piratas del Caribe'), esperem que estigui a l'altura del film de 1994 que tant ens va commoure.

El segon 'teaser' comença amb la cançó 'El ciclo sin fin' i, com ja saben els fans de la saga, amb tots els animals de la sabana contemplant el qual serà el seu nou rei. Pèls de punta. Com ja vam veure amb 'El Libro de la Selva', els animals estan fets amb una perfecció quasi inquietant, que ens transporta al mig d'un regne animal ple de meravelles. Al final del vídeo, s'escolta la veu de Mufasa (pare del Simba) dient "Recuerda". Una paraula que al·ludeix a tots aquells consells que el savi lleó va donar al seu fill, però que també convida l'espectador a fer un viatge al passat. 

De moment no sembla que hi hagi cap sorpresa a la trama que es desmarqui del guió original, però encara tenim poca informació. Mai se sap! Com se senyala al final del clip, la pel·lícula s'estrenarà el 19 de juliol del 2019, així que, de moment, ens tocarà esperar. 


NO T'HO PERDIS: per amenitzar l'espera, mireu les millors pel·lis de la cartellera

Últimes notícies

    Publicitat