Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Palau de la Música presenta la temporada 2020-21

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El Palau de la Música va haver de posposar la presentació de la temporada 2020-21 a causa de l'estat d'alarma, però finalment ha decidit anunciar el programa per tal que el públic se'l pugui anar fent seu. Per aquesta raó, ha habilitat un 'minisite' amb la programació i també ha facilitat un link on es pot consultar el llibre de la temporada i una llista de Spotify per anar fent boca.

Sota el lema #TriaLaTevaPerspectiva, el Palau oferirà aquesta nova temporada una programació centrada en Bach i en l'exploració de les fronteres musicals. Grans noms com Petrenko, Currentzis i Gardiner; les filharmòniques de Berlín, Munic, Dresden, Sant Petersburg i Hong Kong i el centenari de l’estrena de la 'Passió segons sant Mateu' de Johann Sebastian Bach a l’Estat amb l’Orfeó Català són alguns dels puntals de la programació.

Kaija Saariaho i Marc Timón seran els compositors convidats, mentre que Alba G. Corral i Irene Solà seran, respectivament, l'artista visual i la narradora convidades. També es farà una retrospectiva del cineasta Pere Portabella.

NO T'HO PERDIS: Òperes de Verdi, Mozart i Puccini gratis aquest abril

Últimes notícies

    Publicitat