Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Palau Güell
Foto: ShutterstockPalau Güell

El Palau Güell obre gratis pel 176è aniversari d'Eusebi Güell

L'emblemàtic edifici de Gaudí fa una jornada de portes obertes (amb reserva prèvia) dijous 15 de desembre

Editat per
Maria Llinares
Publicitat

Encara que el primer diumenge cada mes el Palau Güell obre gratis per a tots els visitants, dijous 15 de desembre també teniu l'oportunitat d'anar-hi sense rascar-vos la butxaca gràcies al 176è aniversari del seu primer propietari, Eusebi Güell. Podreu accedir a la residència d'aquest industrial i mecenes català construïda entre el 1886 i el 1890 de manera gratuïta amb reserva prèvia i només queden disponibles entrades de 13.15 h a 14.15 h. 

L'edifici del carrer Nou de la Rambla 3, que Gaudí va projectar amb materials com ferro forjat i fustes nobles, és Patrimoni Mundial de la Unesco. Solemne i sòbria, la façana compta amb grans arcs parabòlics i dues entrades per les quals podien accedir carruatges i cavalls. És una construcció amb el segell de l'arquitecte i elements característics com els vitralls, els trencadissos i les xemeneies del terrat de la casa. 

Palau Güell - Gaudí
Foto: Diputació de Barcelona

Eusebi Güell va morir el 1918 i va ser el 1945 quan la seva filla va donar el palau a la Diputació perquè es preservés com a icona cultural i per assegurar la seva conservació. Des d'aleshores, el Palau Güell està obert per a qui vulgui conèixer una joia més de Gaudí i ofereixen visites especials, com aquesta, perquè ningú es quedi sense poder-hi entrar. 

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat