Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Imagine Dragons, Palau Sant Jordi
Foto: Christian Bertrand / ShutterstockImagine Dragons, Palau Sant Jordi

El Palau Sant Jordi ja té data per al primer concert després del tancament

Carlos Sadness és l'artista escollit per a la reobertura, dins la programació del Guitar BCN

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Després de gairebé un any sense música en directe a causa de la pandèmia, el Palau Sant Jordi ja té data per celebrar el primer concert després del tancament. El recinte tornarà a obrir el 20 de març de 2021 i ho farà amb l'artista Carlos Sadness, dins del Guitar BCN.

Amb aquesta actuació, el Palau Sant Jordi inicia el camí cap a la normalitat, adaptant-se als protocols, les mesures de seguretat corresponents i un aforament limitat, adaptat a la normativa vigent. D'aquesta manera, s'obren les portes a la celebració de concerts de gran format.

Carlos Sadness, que inicialment havia d'actuar al Sant Jordi Club el 19 de desembre, ha manifestat que prepararà un concert "molt especial" per celebrar la reobertura. "Amb la intenció de celebrar definitivament 'Isla Morenita' a Barcelona, anem a un recinte més gran; al Palau Sant Jordi li creixeran palmeres", ha dit.

Un concert cada dia

A partir d'ara, el Guitar BCN presentarà un nou concert cada dia per "aportar el seu gra de sorra en aquesta resistència contra el menyspreu a la cultura, un bé essencial, i incrementarà la seva programació, aplicant les mesures sanitàries que siguin necessàries, però amb el convenciment que la cultura és segura i recomanable per combatre la pandèmia". 

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat