Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
plaça dels Somnis, Tibidabo
Ajuntament de Barcelonaplaça dels Somnis, Tibidabo

El parc d’atraccions del Tibidabo es converteix en una discoteca a l'aire lliure (només tres dies)

Locked Outdoor se celebrarà a la plaça dels Somnis el 22 de març, el 19 d'abril i el 10 de maig

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Bé sigui una passejada a la platja, un aperitiu a la terrassa d’un bar o una volta per un mercat d’artesania, amb l’arribada de la primavera i el bon temps a tots ens agrada gaudir d’estones a cel obert. Les activitats a l’exterior passen a ser les més buscades i, conseqüentment, sorgeixen noves ofertes d’oci a l’aire lliure. Un exemple és Locked Outdoor, una festa de música electrònica que ha triat el parc del Tibidabo com a seu per aquesta temporada primaveral. Així doncs, la plaça dels somnis del parc d’atraccions es convertirà en una discoteca 'open air', només durant tres dies: els divendres 22 de març, 19 d’abril i 10 de maig. La festa comptarà amb artistes com Âme, Worakls, Michael Mayer, Gerard Bauza i Andrea Castells, entre molts d’altres.

L’esdeveniment se celebra de 18 h a mitjanit, per la qual cosa els assistents tindran posta de sol en directe amb vistes panoràmiques a la ciutat. Segons ha explicat l’organització, tenen l'objectiu de crear un espai 'eco-friendly' i segur en tots els aspectes, per això instal·laran espais de reciclatge i un Punt Lila. També hi haurà un bus llançadora des del centre de la ciutat fins al funicular que puja fins al parc.  

Quins artistes vindran a cada festa?

La primera data d’aquest esdeveniment serà el 22 de març, de manera que se celebra tot just entrar a la primavera, i serà encapçalada pel directe d'Âme, un duo alemany format per Kristian Beyer i Frank Wiedemann. També participarà Daniela Caldellas —sota el nom artístic de Terr—, una DJ i productora brasilera que resideix a Barcelona, i el tarragoní Gerard Bauza, un dels creadors del segell Locked Music i de totes les festes Locked. Tancaran la primera jornada els sons melòdics de Jairo Uría.

Âme
Locked OutdoorÂme

El 19 d'abril, la festa del parc del Tibidabo comptarà amb l’artista Worakls, un francès que barreja sons des del deep house, el techno i el progressive house. També actuaran la DJ i productora grega, Echonomists, la banda berlinesa Gheist i el DJ establert a Barcelona Rivellino

Worakls
Locked OutdoorWorakls

L’última data d’aquest cicle de festes, que serà el 10 de maig, tindrà en directe el duo austríac HVOB, format per Anna Müller i Paul Wallner; el DJ i productor Michael Mayer, una icona durant els anys 90 i els 2000; el brasiler establert a Itàlia Stephan Barne, que es desafiarà en un b2b (back to back) amb el tarragoní Gerard Bauxa i, finalment, la DJ local Andrea Castells.  

HVOB
Locked OutdoorHVOB


La història de Locked

Els inicis d’aquest esdeveniment no van ser amb vistes panoràmiques de la ciutat ni amb atraccions de fons. Locked va néixer fa deu anys a Barcelona, i durant aquesta dècada ha participat activament dins l’escena club de la ciutat. Ara, ha decidit canviar el seu format i ubicar-se a la part alta de la ciutat, però no és la primera vegada que l’organització ofereix un esdeveniment a l’aire lliure: el 2022 van fer un festival de dos dies a Vila Habana, una casa colonial situada als afores de la ciutat. En ambdues jornades hi van assistir més de 1.500 persones, que es van congregar en dos escenaris (simultanis) durant més de dotze hores consecutives. 


NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat