Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Coses per fer a Barcelona al setembre
Piromusical de la Mercè
© Boule Piromusical de la Mercè

Coses per fer a Barcelona al setembre

Celebracions com La Mercè i la Diada són els plats forts del mes de setembre a Barcelona

Advertising

Si ja heu gastat totes les vacances i esteu una mica tristos i tristes, penseu que setembre és un mes especial, encara fa bon temps i se celebra la Mercè! A més, hi ha un munt de concerts, festes, exposicions, obres de teatre i mercats –molts d'ells gratis– que faran que no us recordeu dels dies de platja i descans (o quasi).

NO T'HO PERDIS: 50 coses que has de fer a Barcelona.

Cine

Filmoteca de Catalunya

Sales de cinema El Raval

El nou curs a la Filmoteca inclou una àmplia retrospectiva de Polanski, director de 'Repulsion', 'Rosemary's Baby' o 'The Pianist', així com la 21a edició del Festival de Cinema Jueu de Barcelona, que li dedica una retrospectiva a la documentalista austríaca Ruth Beckermann, descendent de supervivents de l'Holocaust i experta en lluites socials, migracions i memòria històrica del nazisme que serà a la Filmoteca per presentar-la. La cita també inclou l'homenatge a Marceline Loridan Ivens, desapareguda el setembre passat, amb el passi de 'La petite prairie aux bouleaux', basada en els recorreguts de la cineasta pels camps d'extermini.

Beirut és la ciutat convidada a la festa major de la Mercè, i la Filmoteca acull el petit cicle 'Beirut a Barcelona', amb sis obres d'alguns dels principals creadors d'aquesta ciutat. Però també us espera una nova edició de Novocine, mostra de cine brasiler, amb cinc títols inèdits realitzats per cineastes desconeguts a casa nostra però amb una carrera reconeguda al seu país d'origen.

Més informació sobre pel·lícules i cinemes

Concerts

Metronomy [CANCEL·LAT]

Música Pop Razzmatazz, El Parc i la Llacuna del Poblenou

Metronomy presenten en sala el seu sisè disc, 'Metronomy forever' (2019), en el qual es deixen d'històries i ens tornen a convèncer a base de pop sintètic infecciós.

Princess Nokia [AJORNAT]

Música Rap, hip hop i R&B Bikini, Les Corts

La polifacètica artista de Nova York torna a Barcelona amb la seva barreja de hip hop, ritmes tribals i R&B, i els seus dos últims discos, publicats tots dos a finals de febrer, 'Everything sucks' (2020) i 'Everything is beautiful' (2020).

Més concerts i festivals
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising