Què fer a Barcelona al setembre

Exposicions, concerts, teatre, festes... Setembre arriba carregat d'activitats interessants. No et perdis res!

Exposicions, cicles de cine, activitats familiars, obres de teatre i dansa, concerts, música clàssica... i a la nit, les millors sessions de DJ i festes. Hi ha moltes coses per fer i veure a Barcelona durant aquest setembre. Aquesta és l'agenda cultural de la ciutat!

 

Activitats i fires a la ciutat

Mercats de cap de setmana

Per als que busqueu llibres i vinils antics, per als amants dels mobles retro, i per als que aposten per la roba i els complements de segona mà. Aquests són alguns dels mercats del cap de setmana que no us podeu perdre.

Llegir-ne més

Cine

Filmoteca de Catalunya

Al setembre arriba el Festival de Cinema Jueu amb un monogràfic dedicat al romanès Radu Mihaileanu, que presentarà el seu darrer film, i també amb una sessió sobre una productora alemanya a la Barcelona republicana. Com sempre, hi haurà lloc per al record. Aquesta vegada a Benet Rossell, al distribuïdor Antoni Llorens i se celebren els centenaris de Danielle Darrieux i Fernando Rey. No us oblideu de la Schubertíada, ni del documental de Bruno Monsaingeon sobre Glenn Gould ni del Lychee Film Festival, dedicat al cinema xinès, així com Novocine, mostra de cinema brasiler contemporani. La Filmoteca també acollirà part d'Epicentre Brossa, així com retrospectives dedicades a la revolució soviètica i al 50è aniversari del Festival de Sitges.

Llegir-ne més
El Raval
Més informació sobre pel·lícules i cinemes

Teatre i dansa

Otel·lo

Otel·lo, general de l'exèrcit de la república de Venècia, i Desdèmona, filla del senador Brabancio, s'enamoren i es casen en secret. Iago, un dels lloctinents del moro, mogut per l'odi que sent cap a ell, intenta provocar la gelosia d'Otel·lo fent-li creure que la seva esposa li és infidel amb Cassio, el seu lleial tinent. Víctima de las seva terrible gelosia, Otel·lo acaba matant Desdèmona i després, en descobrir que tot ha estat un engany del malvat Iago, es suïcida.

Llegir-ne més
La Seca , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Fins al Diumenge 24 juny 2018

I want u back - Michael Jackson

El passat mes de juny es complien 8 anys de la mort del rei del pop, Michael Jackson. 'I want u back' és l'homenatge definitiu a l'ídol, al mite, al creador de 'Thriller'. L'espectacle compta amb una impressionant banda en directe que reproduirà amb gran fidelitat el repertori de l'artista amb la prodigiosa veu de Dabeat (David Ortigosa) i amb un espectacular cos de ball, encapçalat per SacMJJ, considerat com un dels millors artistes en el món capaç de recrear que no imitar- a Michael Jackson. Un complet recorregut de gairebé dues hores pels èxits que van fer gran la seva llegenda i el van consagrar com un gran artista, únic i irrepetible, a més d'un gran súper vendes.

Compra aquí Llegir-ne més
Teatre Poliorama , El Raval Fins al Diumenge 24 juny 2018
Advertising
Tot el teatre

Altres plans a Barcelona

Comentaris

0 comments