Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El parc de boles infantil més antic de Barcelona es reencarna en tanatori
Notícies / Ciutat

El parc de boles infantil més antic de Barcelona es reencarna en tanatori

De Happy Parc a tanatori
FOTO: Happy Parc. Shutterstock De Happy Parc a tanatori

El primer parc de boles que hi va haver a Barcelona, el 'Happy Parc' de Sants, va tancar les seves portes al novembre de 2019. L'edifici, que forma part del Patrimoni Arquitectònic de Barcelona tot i ser propietat privada, havia patit una pujada en el lloguer en la que el propietari demanava 15.000 euros mensuals. Com l'augment era inassumible per als responsables de 'Happy Parc', aquest va acabar tancant 25 anys després de la seva obertura i l'espai va passar a veure's en lloguer per Internet.

 

Recreació del futur tanatori a l'espai que ara ocupa Happy Parc

 

Ara, tres mesos després del tancament del parc, la nau situada al carrer Comtes de Bell-lloc es convertirà en un negoci gairebé antagònic del que era. L'empresa funerària 'San Ricardo' farà de l'espai del parc un tanatori de dues plantes amb quatre sales de vetlla.

L'Ajuntament de Barcelona, davant de les queixes dels veïns, ja ha anunciat que ha atorgat la llicència a l'empresa funerària perquè "compleix tots els requisits i condicions" de l'Ordenança de serveis funeraris de Barcelona, modificada el 2017 per facilitar l'entrada al mercat de noves empreses.

 

NO T'HO PERDIS: QUÈ FER A BARCELONA AQUEST CAP DE SETMANA

Advertising
Advertising