Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Parc de la Ciutadella
FOTO: ShutterstockParc de la Ciutadella

El Parc de la Ciutadella acull un recital gratis de poesia

El dijous 27 de maig marcarà l'inici de la 16a edició del cicle de recitals poeticomusicals 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges'

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

La poesia envairà el Parc de la Ciutadella el dijous 27 de maig de 18.30 h a 20 h, amb un acte que donarà el tret de sortida a la 16a edició del cicle de recitals poeticomusicals 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges'. L'entrada és gratis i no requereix inscripció prèvia.

Durant els 90 minuts de l'esdeveniment, cinc poetes joves catalanes faran un recital cada quart d'hora en cinc punts diferents del parc. Les protagonistes seran la Juana Dolores Romero, Paula S. Piedad, Laura Torres, Laia Maldonado i Anna Gas. Es tracta d'algunes de les veus més punteres de la poesia contemporània catalana. 

Els indrets del Parc de la Ciutadella escollits per als recitals han estat la glorieta de la transsexual Sonia, l'illa del llac, el mamut i dos punts de la cascada monumental. El públic rebrà un plànol del recinte per saber on s'ubicaran concretament les poetes.

La 16a edició del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges' s'allargarà fins al 6 de novembre i passarà per 15 indrets diferents de Catalunya i per l'Alguer, a l'illa italiana de Sardenya. El 6 de juny tornarà a Barcelona, en aquesta ocasió als jardins de MUHBA Vil·la Joana, amb les poetes Tònia Passola i Marta Pérez Sierra, la ballarina Aida González i acompanyament musical de Valeria Feigan. 

Pots consultar el programa complet al web del cicle.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de música clàssica a Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat