Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Parc de l'Estació del Nord tindrà la zona de gossos més gran de l'Eixample

L'espai serà de més de 1.400 metres quadrats i es convertirà en un dels parcs de gossos més grans de Barcelona

Escrit per
Raquel Cruz
Publicitat

L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat el projecte d'habilitar un nou espai per a gossos al Parc de l'Estació del Nord. Amb un pressupost de més d'un milió d'euros i una extensió de 1.400 metres quadrats, es convertirà en la zona més gran d'esbarjo caní del districte de l'Eixample i una de les més grans de la ciutat.

El projecte té com a objectiu eliminar els problemes de convivència que han sorgit durant els últims anys entre els veïns i els propietaris de gossos, que reclamaven l'adaptació de dues zones diferents al parc. I així serà: el Parc de l'Estació del Nord comptarà d'una banda amb una àrea de jocs, i espais lliures i verds sense mascotes; i d'una altra, amb una àrea destinada a gossos, on podran córrer sense corretja. Aquesta zona canina estarà separada per un mur en forma de talussos paisatgístics que millorarà la visibilitat entre el parc i el carrer respecte a l'actual disseny.

La reforma també suposa una oportunitat per millorar l'accessibilitat i connectivitat de parc, ja que s'obrirà una nova entrada pel costat de la cruïlla del carrer Sardenya amb Almogàvers. Les obres estan previstes per a l'agost i duraran sis mesos i mig.

Actualment, Barcelona disposa de 113 espais habilitats per a l'esbarjo caní i, segons l'Ajuntament, el 98% de gossos de la ciutat té una zona de joc a menys de 15 minuts de casa.

NO T'HO PERDIS: 10 parcs i jardins de Barcelona que has de visitar

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat