Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Poble Espanyol a meitat de preu tots els caps de setmana

L'entrada inclou la visita al Museu Fran Daurel i Festa, una instal·lació audiovisual sobre les festivitats espanyoles

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

El Poble Espanyol obre els caps de setmana de 10 a 17 de la tarda sota unes mesures de seguretat estrictes atenent la situació sanitària actual i les restriccions que de moment s'han prorrogat fins el 7 de febrer davant de l'augment de casos de covid-19. La situació no és fàcil per a cap destí turístic de la ciutat, és per això que el monument més representatiu de l'arquitectura espanyola proposa una important baixada de preus.

El monument, de gairebé 40.000 m², reivindica una cultura segura i assequible, per aquest motiu ofereix als barcelonins l'oportunitat de conèixer més monuments de la seva ciutat a un preu més reduït. L'entrada té el preu de 6 euros, a excepció dels nens, sanitaris, farmacèutics i seguretat que és totalment gratuïta. L'entrada també inclou la visita al Museu Fran Daurel, dins del mateix Poble Espanyol, una col·lecció privada d'art contemporani. A més, al final del recorregut també es pot visitar una instal·lació que presenta les festivitats típiques catalanes i de l'Estat en format audiovisual. Per als més petits s'ofereixen talles artesanals per treballar la ceràmica, el fang, el vidre, i altres materials sota la tutoria de professionals del sector. El cost és de màxim 10 euros.  

Poble Espanyol
Foto: ShutterstockPoble Espanyol

NO T'HO PERDIS: Una línia de trens nocturns connectarà Barcelona amb 13 ciutats europees

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat