Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
TMB metro cards
Photograph: Shutterstock

El preu del transport públic de Barcelona es mantindrà el 2022

Els títols comprats en aquest darrer any tindran validesa fins al 31 de desembre de 2022

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

L’ATM decideix no modificar els preus de les tarifes. El Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità va acordar ahir mantenir les tarifes del transport públic per al pròxim 2022. Així doncs, per segon any consecutiu, no es modificaran els preus del transport públic a Barcelona i a l’Àrea Metropolitana ni tampoc es faran canvis en l’oferta de títols que seguirà sent la mateixa que durant el 2021. 

Per aquest motiu, s’ampliarà la caducitat dels títols adquirits durant el 2021, que no caducaran fins al 31 de desembre del 2022. En el cas de la T-verda, la T-16 i la T-compensació covid, mantindran la data de caducitat pròpia de cada títol.

Aquesta notícia arriba en un moment de recuperació de la demanda de la xarxa de transport públic, que es torna a situar el mes de novembre de 2021 prop del 82% respecte als valors prepandèmia de 2019. L’ATM preveu que durant el 2022 es recuperin els nivells de mobilitat en transport públic d’abans de la Covid-19.

Pel que fa al finançament, s’ha aprovat l’aportació de 40 milions d’euros a l’ATM, que suposarà una millora notable en el finançament del transport públic agreujat per la pandèmia. Amb aquesta inversió es pretén millorar el reforç, la renovació i la descarbonització de la flota d’autobusos, per contribuir a la reducció del trànsit privat, el reforç i modernització del servei de metro i la digitalització del transport, entre d’altres.

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat