Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Primavera Sound ajorna la seva nova edició fins al 2022

El festival celebrarà el seu vintè aniversari l'any que ve i n'anunciarà el cartell aquest mes de juny

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

"Amb molta tristesa, hem de comunicar que el vintè aniversari del Primavera Sound es posposa al 2022 per causes de força major". Amb aquestes paraules, l'organització del festival anuncia que no hi haurà Primavera Sound 2021, malgrat els esforços per reprogramar l'edició de l'any passat, que ja no es va poder dur a terme per culpa de la pandèmia. La millor edició de la història, tal com s'havia presentat inicialment, haurà d'esperar.

La raó d'aquest ajornament és la manca de certeses de cara a la celebració de grans esdeveniments durant les dates del festival, del 2 al 6 de juny. Segons l'organització, això ha fet que no es pugui "treballar amb normalitat en la preparació d'aquesta edició ni assegurar que, una vegada arribi la data, es pugui celebrar".

El Primavera Sound va liderar l'assaig clínic que es va realitzar amb èxit a la sala Apolo i ha estat "en contacte permanent amb les autoritats sanitàries per explorar totes les solucions possibles". "Però el vintè aniversari del Primavera Sound mereix una festa com les d'abans i les condicions a escala global no fan preveure que una cosa així pugui succeir aquest estiu –continua el comunicat–. Almenys no de la forma en la qual puguem viure l'experiència completa que implica el Primavera Sound". 

Tal com va passar l'any passat, totes les persones que tinguin entrades podran conservar-les per a l'any vinent o bé sol·licitar-ne la devolució a partir del dimecres 2 de juny, que és quan s'anunciarà el cartell del Primavera Sound 2022.

El que sí que se celebrarà és una nova edició híbrida del Primavera Pro (presencial i online), del 2 al 4 de juny d'aquest any.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021 

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat