Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja hi ha data pel concert amb assaig clínic a la Sala Apolo de Barcelona

La iniciativa servirà per demostrar que es poden fer concerts segurs sense renunciar als atractius del directe

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Ja hi ha data per l'assaig clínic amb tests d'antígens que s'havia de fer a l'octubre a la Sala Apolo i que al final es va haver d'anul·lar. Serà el dissabte 12 de desembre a les 17 h i hi actuaran Renaldo & Clara, Mujeres i els DJ Marta Salicrú i Unai Muguruza. 

El Primavera Sound ha convidat contactes de la seva base de dades a participar en aquesta iniciativa que ha de servir per poder "fer concerts amb normalitat i de forma segura, sense perdre cap dels atractius de l'experiència de la música en directe", és a dir, estar dret, ballar i consumir begudes en els llocs indicats. 

La iniciativa impulsada pel Primavera Sound en col·laboració amb el doctor Bonaventura Clotet, la Fundació Lluita Contra la Sida i les Malalties Infeccioses i l’Hospital Germans Trias i Pujol consisteix a realitzar tests ràpids (antígens) i PCRs de detecció de covid-19 a tots els assistents, als quals s'ha convocat també el dia anterior del concert i el dia 20 de desembre.

No tothom entrarà

El dia del concert, tots els participants que hagin donat negatiu a la prova seran dividits en dos grups: uns entraran a la sala i els altres no, però seran igualment necessaris per fer l'assaig clínic. Tant uns com altres, si completen tot l'assaig, seran compensats amb una entrada de dia per a la pròxima edició del festival Primavera Sound. 

L'objectiu és "demostrar la viabilitat d’aquests tipus d’actes si es duen a terme en les condicions mèdiques i de protecció adequades i amb el vistiplau dels Departaments de Cultura, Interior i Salut de la Generalitat de Catalunya", segons el comunicat signat pel director del Primavera Sound Pablo Soler.

NO T'HO PERDIS: Els concerts del mes a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat