Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Janelle Monáe, Primavera Sound 2019
Foto: Ana PáezJanelle Monáe, Primavera Sound 2019

El Primavera Sound posa en dubte que es pugui celebrar a l'agost

El Cruïlla també admet en un comunicat que no es podrà fer tal com s'havia projectat

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

El codirector del Primavera Sound, Alberto Guijarro, ha posat en dubte que el festival es pugui celebrar aquest agost, tal com s'havia anunciat després de posposar-lo. El Primavera Sound 2020 s'havia de celebrar inicialment del 3 al 7 de juny i actualment està previst pels dies que van del 26 al 30 d'agost. "Estem esperant que el govern ens digui el què, per tot el que ens arriba sembla que no podrà ser, però ningú ha fet un decret que ens digui quan es podrà fer música en viu", ha exposat Guijarro.

Les declaracions han tingut lloc durant el transcurs d'un Instagram Live del Club TRESC on, a més de Guijarro, també han intervingut Francesc Casadesús, el director del Grec, que ha dit que actualment estan lluitant perquè el festival es pugui fer, i Jordi Herreruela, director del Cruïlla. 

De fet, el Cruïlla ha emès un comunicat reconeixent que "tal i com l'havíem somiat i projectat, difícilment serà possible aquest any i haurem d'ajornar-lo al 2021". Segons ha dit a Pepe Zapata, el director del TRESC, això no vol dir que no es faci res i estan treballant en altres possibles formats.

El comunicat continua explicant que no poden prendre la decisió definitiva perquè "com han fet altres països, és necessari que sigui el govern qui decreti la cancel·lació dels grans esdeveniments per causa de força major". En cas contrari, diu el comunicat, cap assegurança cobreix "les més de 4.000 persones que treballen al festival". Si el Cruïlla finalment s'ajorna, les entrades adquirides per l'edició d'enguany seran vàlides per al 2021.

NO T'HO PERDIS: Quan podré anar de concerts i festivals? Com seran?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat