Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Primavera Sound
Foto: Primavera Sound

Primavera Sound renuncia a l'edició de Madrid del 2024

Després d'un primer intent de desembarcar a la capital d'Espanya, el festival barceloní renuncia a fer una nova edició

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Sempre és una bona notícia que un festival s'expandeixi i faci arribar la seva música més lluny. El Primavera Sound va celebrar la seva primera edició al juny a Madrid, un gran esdeveniment que aterrava a la capital d'Espanya eixamplant considerablement el seu abast i l'impacte afegit a la seva edició de Barcelona.

Malauradament, acabem de saber que ja no hi haurà Primavera Sound 2024 a Madrid. L'organització renuncia a l'edició de l'any que ve però no a la capital, ja que no descarten tornar-hi en un futur. Els responsables del festival renuncien perquè no troben un espai adient a la magnitud de l'esdeveniment, segons confirmen al diari 'El País'.

Tot això, mantindran la seva oficina a Madrid i les converses actives amb Comunitat i Ajuntament. "No descartem celebrar-ho en 2025", confessen.

El debut a Madrid del Primavera no va assolir els objectius perseguits. A la novetat es van sumar unes condicions meteorològiques adverses, pluges que van obligar a suspendre el primer dia. Tot i que, després, concerts estrella com el de Kendrik Lamar i Rosalía es van poder celebrar amb normalitat.

La mobilitat va ser un altre contratemps, no va ser fàcil arribar (ni sortir-ne) al recinte ubicat a 37 quilòmetres del centre. Per això, des de l'organització ja avancen que en cap cas tornaran a emplaçar-se a Arganda del Rey, però continuaran a la recerca d'un altre espai adient.

NO T'HO PERDIS: els millors festivals a Catalunya

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat