Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El primer clip del nou disc de Maria Arnal i Marcel Bagés ja és aquí

'Fiera de mí' és el primer senzill de 'Clamor', l'esperat segon disc del duo català, que tindrà col·laboracions de luxe

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Una sirena dins un aquari, una dona barbuda, nus masculins i femenins, Maria Arnal disfressada d'animaló... així és el circ en què s'ambienta el videoclip de 'Fiera de mí', el primer avançament de l'esperadíssim segon àlbum de Maria Arnal & Marcel Bagés, que s'havia de presentar al Sónar, finalment va tenir una pre estrena al Mercat de Música Viva de Vic i ara pujarà a l'escenari del Teatre Joventut de l'Hospitalet el 20 de febrer, dins el Barnasants i en col·laboració amb el Tradicionàrius. 

Dos anys i mig després de tancar la gira del celebrat '45 cerebros y 1 corazón' (2017), la cantant de Badalona i el guitarrista de Flix han anunciat que el seu nou treball durà per títol 'Clamor' i que es publicarà el pròxim 5 de març en vinil, CD i també en format digital. 

El disc, escrit, gravat i produït amb un peu a Atenes i l'altre a Barcelona, compta amb la participació de David Soler i amb col·laboracions de luxe: l'exploradora digital Holly Herndon; el mític Kronos Quartet, referent de la música contemporània amb quasi mig segle d'història, i també del grup de música electro-acústica Morphosis Ensemble. 

NO T'HO PERDIS: Els concerts del mes a Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat