Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cut the Rope
Foto: Cut the Rope

El primer i addictiu videojoc 'made in Barcelona' que llança Netflix

Anteriors versions acumulen 2 bilions de descàrregues i és la primera vegada que la plataforma ofereix un producte fet a la nostra ciutat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Una criatura estranya, un dinosaure o un llangardaix que vol menjar un caramel que s'amaga pels racons de diferents escenaris. Algú el pot ajudar? Aquest és l'argument d'un videojoc que des del seu llançament en 2010 acumula 2 bilions de descàrregues.

Desenvolupat per ZentoLab, la versió barcelonina de 'Cut the Rope' ja està disponible a la plataforma Netflix i això suposa tot un esdeveniment, perquè és la primera vegada que la multinacional de l'entreteniment llança un videojoc programat a Espanya i la sort és que es tracta d'un producte fet al 22@.

El 80% dels desenvolupadors de 'Cut the Rope Daily' estan a Barcelona, en les oficines que l'empresa té a Diagonal, 177, prop de la Torre Glòries. Feia 7 anys que la companyia no treia una nova versió d'aquest videojoc que només estarà disponible per a mòbils i tauletes, ja descarregable mitjançant Google Play i Apple Store.

Un repte diari

La novetat del videojoc és que, com passa amb altres èxits com Wordle, es publica un nou nivell cada dia, amb la qual cosa es fomenta la participació en grup i es crea expectativa. Les noves entregues seran, per tant, més difícils amb la voluntat d'incentivar la curiositat dels usuaris.

Haurem d'esperar per veure com enganxa als usuaris, però ja d'entrada és un èxit que un videojoc 'made in Barcelona' sigui la primera aposta del catàleg de Netflix per un producte fet a Espanya.

NO T'HO PERDIS: els 50 llocs de Barcelona que has de visitar

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat