Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El primer parc temàtic de realitat augmentada d’Europa obrirà a Barcelona

Aquest estiu s’inaugurarà ‘Metapark’, una finca de 300 hectàrees a una hora de la ciutat on s’oferiran experiències de realitat augmentada

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El primer parc temàtic de realitat augmentada d’Europa obrirà les portes a la província de Barcelona. Es tractarà d’una finca de 300 hectàrees, situada a l’espai natural del Parc del Montnegre i el Corredor, on es podrà gaudir en plena naturalesa d’animals salvatges recreats de forma hiperrealista a través de la Realitat Augmentada.

El parc, que es troba només una hora de Barcelona, preveu la seva obertura de cara a aquest estiu. L’espai durà el nom de ‘Metapark’ i, tot i que té la intenció d’oferir experiències de temàtiques molt diverses, la seva proposta inaugural se centrarà en la fauna salvatge i la biodiversitat sota el nom de ‘Metapark zoo’. 

Ulleres de realitat augmentada
MetaparkUlleres de realitat augmentada

Aquesta experiència proposarà un passeig per la finca que permetrà interactuar amb animals de diversos continents gràcies a l’ús d’unes ulleres de Realitat Augmentada, una tecnologia que proporciona una sensació molt vívida i mostra els animals com si realment hi fossin presents. La iniciativa no només vol fomentar el coneixement de la fauna salvatge, sinó que vol contribuir també a la protecció de la biodiversitat i oferir una alternativa ètica al captiveri dels animals.

Serà a partir d’aquest estiu quan ‘Metapark’ posarà a disposició del públic diversos ‘tours’ d’una hora i mitja aproximadament pel ‘Metapark zoo’, on els visitants podran endinsar-se en el món natural gràcies al renderitzat a temps real. Més endavant, el parc temàtic preveu oferir altres experiències relacionades amb els dinosaures, per exemple. 

Metapark
MetaparkMetapark

La tecnologia de la Realitat Augmentada l’ha desenvolupada un equip de dissenyadors 3D de ‘Metaofix’, una agència d'assessorament i introducció al Metavers, que ha col·laborat amb d'animació que utilitzen les mateixes tècniques que les grans produccions de Hollywood.

NO T'HO PERDIS: Barcelona inaugura el seu parc d'activitats 'indoor' més gran

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat