Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El primer parc temàtic de terror de Catalunya es diu Horrorland

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Teniu plans per Halloween? Doncs cancel·leu-los, perquè si per vosaltres la millor manera de celebrar el dia de Tots Sants –sigui amb carabasses o amb castanyes– és cagant-vos de por, heu d'anar a Horrorland.

Horrorland és el primer 'scream park' del sud d'Europa, és a dir, el primer parc temàtic de terror d'aquestes latituds. S'instal·larà durant 15 dies, durant la temporada de Halloween, al polígon industrial (!) de la central tèrmica (!!) abandonada (!!!) de Cercs, a Berga. Un emplaçament terrorífic situat a una hora de Barcelona que acollirà cinc cases encantades temàtiques, un 'escape room' de terror i una 'extreme house'. Els organitzadors diuen que serà “el macroesdeveniment de terror més gran que s'haurà vist mai”.

I qui són els organitzadors? Al darrere d'aquesta terrorífica i enorme moguda hi ha els factòtums dels millors 'escape room' de por de Catalunya: Horror Box, responsables de Jigsaw Escape Room, Ouija Escape Room i Catalepsia Extreme Escape –d'on has d'escapar de dins d'un taüt–, tots tres a Barcelona, i Insomnia Corporation, amb dos 'escape room' a Berga. Uns i altres tenen en comú que les activitats que organitzen combinen detallisme i rigor en l'ambientació amb bon treball actoral, tot plegat per fer-vos-les passar molt putes i gaudir-ne molt alhora.

La temàtica de les diferents atraccions s'anirà desvelant progressivament al web de Horrorland, però David Moreno, codirector de Horror Box, ens explica què és l''extreme house' i en què es diferenciarà de la resta de cases encantades. Es tracta d'una “experiència individual extrema per a la gent que en vol més”, diu. I sí, 'individual' vol dir que és una casa del terror on s'hi entra d'un en un. Glups.

És breu, té una durada aproximada de 5 minuts, però se us faran llarguíssims. I sabeu allò que quan entres en un passatge del terror et diuen que si no toqueu ningú, ningú no us tocarà? Doncs a l''extreme house' sí que us tocaran: “és una experiència de terror de tu a tu”, explica Moreno, i el “contacte físic” en forma part. Per això per entrar-hi haureu de signar un full de consentiment –com quan entres a quiròfan– amb què alliberareu Horrorland de tota responsabilitat del que us hi pugui passar. Millor que us ho penseu dues vegades abans de signar-lo.

Penseu que l'experiència és tan bèstia que l''extreme house' no està inclosa en cap de les tres modalitats d'entrada (general, 'fast pass' i VIP) per accedir a Horrorland. Només es pot comprar al parc quan ja has sobreviscut a les altres cases encantades. Es tracta de “posar el teu cos al límit”, diu David Moreno, sense arribar al nivell d'horror de McKamey Manor, la casa encantada més terrorífica del món, als Estats Units. Però gairebé, i aquí al costat. Això sí, en cas que ho necessiteu disposareu d'una paraula clau que us permetrà aturar-ho tot (com en el BDSM), perquè malgrat el terror tingueu el control de la situació.

Horrorland obrirà les portes de la central tèrmica els dies 11, 12, 13, 19, 20, 26, 27 i 31 d'octubre; i 1, 2, 3, 9, 10, 16 i 17 de novembre, de 18.30 a 0.30 h. Les entrades ja estan a la venda al web del parc: el dia en què el web es va pujar online, els va petar el servidor. Mentre, us podeu anar entrenant en la nostra selecció dels millors 'escape room' de por de Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat