Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Razzmatazz
Foto: Alba Rupérez

El Razzmatazz es reinventa i estrena dos nous clubs

Human i La1 són les dues noves propostes de Razz Clubs, que diversifica l'experiència i estrena llums

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

L'espera ha valgut la pena. Després de quasi dos anys de tancament, l'oci nocturn es reivindica redoblant l'aposta amb ambició i valentia, com ja va anunciar el Nitsa i ara també fa el Razzmatazz. Si res no es torça, tot fa pensar en una nova era daurada del 'clubbing', perquè –no ens enganyem–, les ganes de ballar són inherents a l'espècie humana. I què ha preparat el Razz per aquest renaixement? 

El famós espai del carrer Almogàvers –22 anys de trajectòria– estrena dos clubs aquest cap de setmana. Per una banda, la sala 2 (on hi havia The Loft), engega una nova etapa amb el nom de Human, que neix de la voluntat de recuperar la naturalesa social de l'electrònica de ball, un espai de mida mitjana que recuperi l'escala humana de la música dance i en què els i les 'clubbers' estiguis al centre de l'acció (oblideu-vos dels xous unidireccionals de DJ amb egos de la mida del 'dance floor'). 

Per altra banda, s'estrena La1, que serà el club dels dissabtes a la nit a la sala gran. Mantindrà l'esperit pop que ha tingut tota la vida, però s'obrirà a les noves tendències musicals (aquí hi entren de Rosalía a Cupido, per entendre'ns): el públic canvia i el Razz s'hi adapta. Els divendres, la sala gran manté Fuego, que s'ha erigit en l'epicentre de les músiques urbanes, tot i que si el que voleu és reggaeton a ultrança el trobareu a la sala 4 (el Pop Bar).

Dues entrades diferents

Una de les grans novetats d'aquesta nova etapa del Razz és que hi haurà dos tiquets diferenciats amb accessos també diferents: les entrades per a Fuego i La1 donaran accés a les sales 1, 4 (Pop Bar) i 5 (Àtic), amb entrada pel carrer Almogàvers 122; i amb les entrades de Human es podrà accedir a les sales 2 i 3 (Lolita), i l'entrada s'efectuarà pel carrer Pamplona, 88. Hi haurà, això sí, 200 entrades disponibles per als que vulguin tenir un salconduit per gaudir de tot el recinte.

Razzmatazz
Foto: Alba Rupérez

La nova etapa, que comença l'11 de març, també estrenarà un nou sistema de llums i comptarà amb altres activitats, més enllà de la música: a Human hi haurà instal·lacions comissionades per Landscapes, que també s'encarregarà de nodrir la galeria d'art digital repartida per tot el club; per altra banda, també s'obre un espai de reflexió a l'entorn de la cultura de club, amb xerrades sobre la música electrònica i els hàbits de les noves generacions.   

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2022

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat