Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El retorn de Beyoncé sona així de bestial!

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Deixa el que estiguis fent que Queen B ha tret videoclip! Una de les grans del segle ha reaparegut, sense fer gaire soroll, amb la cançó i el videoclip de 'Spirit', una de les peces que sonaran en el 'remake' d' 'El Rei Lleó'. Beyoncé, just un any després de treure el videoclip viral al costat del seu marit Jay-Z i destacar amb el documental de Netflix, ara sorprèn amb una col·laboració total i sense matisos amb la nova pel·lícula de Disney.

Aquest videoclip, que ja suma milions de visualitzacions a Youtube, és tota una declaració d'amor a Àfrica i una superproducció a l'alçada del clàssic del cinema d'animació i de la seva tornada imminent amb nou disc.

'Spirit' de Beyoncé
Fotograma del videoclip d''Spirit'

La reina de l'R&B firma un videoclip que fusiona a la perfecció  imatges de la pel·lícula d'animació amb els seus moments corals amb ballarins i fins a 7 canvis de vestuari. Una superproducció que ho té tot: localitzacions dignes de la pel·lícula, l'aparició de la seva filla, coreografies tribals, mirades que només ella sap transmetre i, com ha dit la mateixa cantant a la cadena de televisió ABC, "una carta a Àfrica".

La seva participació en la pel·lícula no acaba aquí ja que la nord-americana també cantarà, al costat de Childish Gambino, Kendrick Lamar i Jay-Z, el clàssic d'Elton John, 'Can you feel the love tonight'. Si això no fos suficient, Beyoncé prestarà la seva veu a Nala, la companya d'infància i posterior esposa del protagonista, Simba. Algú encara dubta de l'imminent èxit fora i dins de taquilla de l'esperada El Rey León? Passi el que passi, la reina del salvatge i complicat tron ​​del pop segueix sent seu.



NO T'HO PERDIS: Ja hem vist El Rey León i seguim enganxats a la butaca

Últimes notícies

    Publicitat