Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sónar 2019
Foto: Ana PáezSónar 2019

El Sónar 2020 es cancel·la, però ja té noves dates per al 2021

Al setembre se celebrarà el Sónar + D CCCB, gratuït i sobretot online

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

La notícia ja és oficial: el Sónar 2020 i el Sónar + D es cancel·len a causa de la crisi global i la següent edició se celebrarà el 2021.

Segons explica l'organització de festival en un comunicat, "aquesta decisió ha estat l'única possible per garantir plenament la salut i la seguretat de tots els assistents, artistes i equips involucrats". També ha donat a conèixer les dates de la 27a edició del Sónar Barcelona i de la 9a de Sónar + D, que se celebraran els dies 17, 18 i 19 de juny del 2021 als recintes de Fira Montjuïc de Barcelona i Fira Gran Via de L'Hospitalet.

La idea del festival és reprogramar la majoria de xous i activitats que estaven previstos per a enguany i la gent que ja tingués les seves entrades i abonaments rebran un correu electrònic el pròxim 19 de maig amb informació per si les volen conservar per al 2021 o si, per contra, prefereixen que se'ls retornin els diners.

Des de l'organització també recorden que aquest any l'activitat no s'atura del tot i que el Sónar celebrarà una edició extraordinària de Sónar + D els dies 18 i 19 de setembre al CCCB, el lloc on tot va començar, i que tindrà un format i contingut dissenyat específicament en el context actual i pensant ja en nous futurs amb presència de comunitats creatives locals i internacionals.

Aquest Sónar + D CCCB serà gratuït i fonamentalment digital, encara que podria acollir públic si la situació sanitària ho permet. Comptarà amb un programa ple de conferències, classes magistrals, demostracions, workshops, formats performatius i activitats de networking, habituals del Sónar + D.
 

NO T'HO PERDIS: Quan tornaran els concerts i festivals i com seran?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat