Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Chemical Brothers
FOTO: SónarThe Chemical Brothers

El Sónar 2022 presenta la primera llista d'artistes confirmats

The Chemical Brothers, The Blaze, Arca, Richie Hawtin i Princess Nokia, entre els primers caps de cartell de la pròxima edició del festival

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Ara sí que sembla que va de bo i que, després de dos intents frustrats per la pandèmia, el Sónar es tornarà a fer tal com el coneixíem. Un cop anunciades les noves dates –del 16 al 18 de juny del 2022– i els dos nous festivals presencials d'aquesta tardor –AI and Music i SónarCCCB–, ha arribat l'hora de revelar els primers artistes del cartell del Sónar 2022.

A través d'un vídeo que mostra la nova imatge d'aquest Sónar 2022 –una sèrie d'espantaocells acariciats pel vent en unes vinyes–, el festival dona a conèixer 32 noms ja confirmats dels més de 100 que formaran part del cartell. Entre els que presentaran nou espectacle hi ha The Chemical Brothers, amb un nou xou audiovisual que s'havia d'haver vist ja el 2020, però que s'ha anat posposant. També estrenen directe The Blaze, Arca, Oneohtrix Point Never, Princess Nokia, Channel Tres, Serpentwithfeet, Joy Orbison, Ms Nina i Morad, entre d'altres. 

Pel que fa a les sessions de DJ, han confirmat la seva presència The Blessed Madonna (abans coneguda com Black Madonna), Charlotte de Witte, Richie Hawtin, DJ Marcelle/Another Nice Mess, Eris Drew B2B Octo Octa, DJ Python, Skee Mask, Jayda G, Lechuga Zafiro, Jamz Supernova, La Fleur, Chico Blanco i Jyoty.

Pròximament s'anunciaran les dates en què es podran comprar les entrades per al Sónar 2022, tot i que ja es poden reservar al seu web, i també la programació de l'AI and Music (27 i 28 d'octubre) i  del Sónar CCCB (29 i 30 d'octubre). De fet, dijous 13 de maig ja hi ha una primera prèvia del que serà l'AI and Music amb l'streaming gratuït 'Exploring connections between AI and Music', on artistes i experts amb intel·ligència artificial debatran sobre les possibilitats i els reptes creatius d'aquesta nova realitat. 

Primers artistes confirmats:

THE CHEMICAL BROTHERS (UK)
THE BLAZE (FR)
ARCA (VE)
THE BLESSED MADONNA (US)
ONEOHTRIX POINT NEVER (US)
AJ TRACEY (UK)
PRINCESS NOKIA (US)
SERPENTWITHFEET (US)
CHANNEL TRES (US)
RICHIE HAWTIN (CA)
CHARLOTTE DE WITTE (BE)
POLO & PAN (FR)
ERIS DREW B2B OCTO OCTA (US)
SKEE MASK (DE)
JOY ORBISON (UK)
DJ PYTHON (US)
TOMM¥ €A$H (EE)
SEGA BODEGA (UK)
MORAD (ES)
LAFAWNDAH (FR)
JAYDA G (CA)
MS NINA (ES)
LOUISAHHH LIVE (FR)
LOCOPLAYA (ES)
LA FLEUR (SE)
CHICO BLANCO (ES)
DJ MARCELLE / ANOTHER NICE MESS (NL)
LECHUGA ZAFIRO (UY)
JYOTY (UK)
RECYCLED J (ES)
JAMZ SUPERNOVA (UK)

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat