Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Teatre Apolo regala 1904 entrades dobles. Troba els QR repartits per Barcelona!

Per celebrar la seva reobertura, el Teatre Apolo regala 1904 entrades dobles per assistir a l'espectacle '¿Quién mató a Sherlock Holmes?'

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

El 1904 naixia el Teatre Apolo de Barcelona i per celebrar la seva reobertura, el 18 de març, regalarà 1904 entrades dobles per a totes aquelles persones que escanegin algun dels codis QR que han repartit per la ciutat. 

La nova etapa del teatre comença amb el musical '¿Quién mató a Sherlock Holmes?', que ja ha passat per la Gran Via madrilenya i que després seguirà de gira. El musical està basat en l'obra original de Conan Doyle i barreja la música, l'humor i el misteri per oferir un espectacle per a tots els públics. L'elenc el formen Daniel Diges en el paper de Sherlock Holmes; Talía del Val que interpreta el personatge d'Irene Adler; Enrique Ferrer serà el Professor Moriarty; Enrique R. Del Portal encarnarà al Dr. Watson; Julia Möller serà la Sra. Roberts i Joseán Moreno interpretarà l'amfitrió de la casa on succeix tot.

Voleu anar de franc al Teatre Apolo? S'han repartit 150 codis QR per diferents punts de Barcelona amb invitacions dobles sota el lema 'No és broma. Això és una entrada per a tu', escanegeu el codi, i molta sort!

Amb aquesta iniciativa el teatre vol "tornar-li a la gent la possibilitat d'emocionar-se amb un gran espectacle en un teatre com aquest", diu Enrique Salaberria, president de Grupo Smedia, i afegeix que l'objectiu és "que la gent senti el Teatre Apolo com seu, crear comunitat, compartir experiències i caminar plegats en aquest nou projecte".

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre del mes.

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat