Notícies

El terrat d'aquest emblemàtic edifici de Gaudí ofereix concerts durant un mes

El cicle d'actuacions també inclou visites als espais més emblemàtics del monument

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Redactora de notícies
Palau Güell
Foto: Shutterstock Palau Güell
Publicitat

Aquest estiu, el cicle Les Nits del Palau Güell torna a Barcelona per oferir una sèrie de vetllades musicals al terrat d'aquest emblemàtic edifici modernista. Del 27 de juny al 25 de juliol, cada dijous a la nit, el terrat del Palau Güell es transformarà en un escenari per a cinc actuacions a càrrec de grups emergents del Taller de Músics, que oferiran una gran varietat d'estils musicals.

El programa no només inclou música en directe, sinó també visites guiades pels espais més emblemàtics del Palau Güell, on Antoni Gaudí va transformar les xemeneies en veritables escultures arquitectòniques.

El tret de sortida del cicle, el 27 de juny, serà amb l’actuació de Camarada Ventura que combina sons electrònics amb jazz i ambient. El 4 de juliol, actuarà la pianista Miranda Fernández, que es mou entre el flamenc, el jazz i l’electrònica i l’11 de juliol serà el torn del repertori de jazz, soul i bossa nova de Au Rora. El dijous següent, el 18 de juliol, Pablo Frías Quartet submergirà al públic amb jazz i, finalment, el 25 de juliol, el duet Alosa tancarà el cicle amb composicions pròpies que interpreten temes folklòrics de la música catalana i estàndards del jazz.

Alosa
Diputació de BarcelonaAlosa

Les vetllades començaran a les 20.30 h amb una visita exprés als espais més destacats del Palau Güell. A continuació, els assistents podran gaudir de les vistes des del terrat i prendre un refrigeri. Les actuacions musicals començaran a les 21.15 h.

Les entrades, que inclouen la visita guiada, el concert i una copa, es poden adquirir al web del recinte per un preu de 35 euros.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer el juny a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat