Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Tibidabo celebra amb un espectacle làser el seu 120è aniversari

Un show de llum i color repassa els 120 anys d’història de l’emblemàtic part d’atraccions

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El parc d’atraccions del Tibidabo és potser un dels llocs de la ciutat que més ens transporten a la nostra infantesa. Pujar a la Talaia o a l’Avió i veure Barcelona de molt amunt són experiències que han unit els habitants de la ciutat i que formen part de la nostra memòria col·lectiva. Aquest any, el Tibidabo celebra els seus 120 anys i ho fa amb un espectacle làser amb el qual vol transportar el públic al passat perquè coneguin la història de l’emblemàtic parc d’atraccions.

Tibidabo 120 anys
Foto: TibidaboTibidabo 120 anys

L’espectacle làser consisteix en un show audiovisual que es podrà veure al Tibidabo durant tot el mes d’agost i que compta amb animacions musicals amb molt de ritme i grans efectes de llum i de so que contrasten amb la nit barcelonina. Si a tot això li sumem l’oferta de restauració en format ‘take away’, l’espectacle làser 'Tibidabo 120 anys' és el pla perfecte per les xafogoses nits que ens esperen aquest mes.

Més enllà de meravellar-nos amb llums i colors, l’espectacle ens transportarà a l’any 1901, quan el cim més alt del parc natural de Collserola es va convertir també en el més popular de la serralada gràcies a l’obertura del seu parc d’atraccions. Tot va començar amb la inauguració del funicular, el singular mitjà de transport que era molt innovador per l’època i ràpidament van començar a arribar els primers punts d’oci com les bàscules automàtiques i màquines de venda de postals.

Tibidabo
© Greg Gladman / Time Out

El Tibidabo es va omplir de petites diversions com telescopis, prismàtics, gronxadors, jocs de bitlles, els miralls, autòmats, una estació de coloms missatgers... Des de la seva obertura fa cent vint anys, el parc ha canviat molt i s’ha adaptat als nostres temps, però segueix mantenint la seva essència i és això el que l’espectacle làser ens vol mostrar: una mirada enrere amb un format modern i innovador. L’espectacle làser estarà disponible fins al 31 d’agost i es podrà veure de dimecres a diumenge a les 21.30h a la Plaça dels Somnis del Tibidabo.

NO T'HO PERDIS: Les millors vistes de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat