Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

¡El Time Out Market de Boston torna a abrir portes!

El hub gastronòmic de Boston va reprendre la seva activitat el 13 de maig amb la gran novetat d'un enorme pati a l'aire lliure

Escrit per
Albert Mora
Publicitat

Bones notícies! El món està reobrint a poc a poc i també ho estàn fent els diferents Time Out Market del planeta. Trepitjant els talons a Miami i Dubai, Time Out Market Boston van obrir portes aquest dijous 13 de maig i durant tot aquest cap de setmana organitzarà diverses activitats per celebrar que els seus fogons tornen a estar a ple rendiment.

L'impressionant espai de 23.000 metres quadrats està situat a la zona de l'estadi dels Red Sox, el Fenway, i reuneix alguns dels grans talents culinaris de Boston, tots seleccionats pel nostre equip editorial a la ciutat. Els afortunats que van visitar el Time Out Market el dia de la inauguració van poder gaudir de 10 restaurants, als quals s'afegiran dues cuines més aquest estiu. Entre els plats que es poden assaborir estan els suculents rotllos de llagosta de Cusser's Roast Beef & Seafood, la pizza romana de Monti, les empanades de Nu Burger, el gelat artesanal de Gelato & Chill i molt més. (Feu un cop d'ull a la guia completa dels restaurants i prepareu-vos per salivar).

Per acompanyar tot aquest menjar, hi ha dos bars que serveixen cocteleria d'autor, cervesa i vi. Ens encanten els 13 nous còctels, especialment l'anomenat No Working During Drinking Hours (No treballar durant les hores de beure), un xarrup de tequila cítric amb infusió de 'jalapeño'. I també hi ha un nou bar tiki de temporada que servirà begudes tropicals per mantenir les idees fresques durant tot l'estiu.

La gran novetat de la reobertura és que Time Out Market Boston ha incorporat un amplíssim pati de 500 metres quadrats que permet als clients aprofitar al màxim la temporada a l'aire lliure. I per als que prefereixin assaborir el menjar sense sortir de casa, el Market també ofereix la possibilitat de take away i servei a domicili.

Ja sabeu, tan bon punt us pugueu escapar a Boston, ja podreu tornar a visitar un dels 'must' de la ciutat, el Time Out Market, situat en 401 Park Drive de Fenway.

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat